Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σόλσκιερ: «Ο Πογκμπά είναι εδώ και θέλει πολλά τρόπαια»!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σόλσκιερ: «Ο Πογκμπά είναι εδώ και θέλει πολλά τρόπαια»!

Ο Σόλσκιερ διέψευσε τις φήμες πως ο Πολ Πογκμπά θα φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ανέφερε πως ο Γάλλος θέλει πολλούς τίτλους με την ομάδα.

24.12.2020 | 14:40

Ο Μίνο Ραϊόλα, ατζέντης του Πολ Πογκμπά, είχε πει πριν λίγο καιρό πως ο πελάτης του θα φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τις φήμες βεβαίως να… φουντώνουν! Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ όμως, έχει εντελώς διαφορετική γνώμη και άποψη. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις του.

Ο Νορβηγός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», αναφέρθηκε στον Πογκμπά. Λέγοντας πως ο παίκτης του θέλει να κατακτήσει πολλά τρόπαια με τη Γιουνάιτεντ. Και ότι έχει πάρα πολύ καλή στάση απέναντι στο ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε πως ο Γάλλος μέσος είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος.

Ουσιαστικά, ο Σόλσκιερ «έσβησε» με αυτές τις δηλώσεις του κάθε πιθανότητα άμεσης αποχώρησης του Πογκμπά από την ομάδα. Διέψευσε κάθε αντίθετη πληροφορία. Και αναγκάζει τους… μνηστήρες να περιμένουν λίγο ακόμα…

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Σόλσκιερ:

«Ο Πολ είναι εδώ για λίγο καιρό και φυσικά θέλει να κατακτήσει περισσότερα τρόπαια. Έχει πολύ, πολύ καλή στάση απέναντι στην προπόνηση και στην απόδοσή του. Αγαπά το ποδόσφαιρο και είναι φιλόδοξος. Θέλει να είναι επιτυχημένος όπως τα περισσότερα μέλη της ομάδας. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά θα έλεγα ότι αυτή η ομάδα με εντυπωσίασε με τη στάση των παικτών, το πνεύμα τους και τον τρόπο που λειτουργούν. Εναπόκειται σε εμάς να κερδίσουμε τρόπαια και ας δούμε ποιος θα είναι μέρος της ομάδας που θα προχωρήσει».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version