ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το τρελό στατιστικό που κυνηγά ο Μπρούνο Φερνάντες!

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει ξεκινήσει τρομερά και τη φετινή σεζόν, όμως δε σταματά να βάζει νέες μεγάλες προκλήσεις στον εαυτό του

Το τρελό στατιστικό που κυνηγά ο Μπρούνο Φερνάντες!

Ο Μπρούνο Φερνάντες συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος μέσος δεν σταματά να βοηθά την ομάδα του Σόλσκιερ, καθώς η σταθερότητα που επιδεικνύει από την πρώτη μέρα του στο Ολντ Τράφορντ είναι παροιμιώδης.

Ωστόσο, ο Φερνάντες δε σταματά εδώ. Συνεχίζει να βάζει ψηλούς στόχους, ώστε να γίνεται καλύτερος. Μάλιστα, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας, αποκάλυψε ποιος είναι ο προσωπικός του στόχος για τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος άσος μετρά 9 γκολ και 5 ασίστ σε 12 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό σημαίνει πως έχει συμμετοχή σε πάνω από ένα γκολ ανά παιχνίδι της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα. Στόχος λοιπόν είναι να διατηρηθεί σε αυτά τα επίπεδα και μετά την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου.

Πρόκειται για ένα δεδομένα ψηλό στόχο. Ωστόσο, ο Μπρούνο Φερνάντες έχει αποδείξει πως δεν είναι μια απλή περίπτωση παίκτη. Εφόσον παραμείνει υγιής, ο πρώην αρχηγός της Σπόρτινγκ Λισαβώνας δεν φαίνεται να έχει ταβάνι. Μπρούνο Φερνάντες

“Νομίζω πως όταν παίζεις για ένα τόσο μεγάλο σύλλογο, όλα είναι πιο εύκολα. Έχεις τόσο καλούς παίκτες δίπλα σου, που κάνουν και το δικό σου έργο ευκολότερο. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν να γίνομαι καλύτερος. Αυτό θέλω να κάνω κι εγώ σε εκείνους.

Επομένως, τα νούμερά μου είναι καλά, όμως τώρα είναι που πρέπει να συνεχίσω έτσι. Τα πράγματα για μένα θα γίνονται όλο και πιο δύσκολα, αφού οι αντίπαλοι θα με μαθαίνουν καλύτερα με τον καιρό. Εννοείται πως με χαροποιεί το να έχω αυτά τα στατιστικά.

Ωστόσο, θέλω να γίνομαι συνεχώς καλύτερος, μέρα με τη μέρα. Ο μεγάλος προσωπικός μου στόχος είναι να τελειώσω τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με περισσότερα γκολ και ασίστ από παιχνίδια. Αυτό θα ήταν πολύ καλό”, τόνισε ο Μπρούνο Φερνάντες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από ένα καλό σερί νικών, που την έχει ανεβάσει στην τρίτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Σόλσκιερ βρίσκεται στο -5 από την κορυφή, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ