ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Τσέλσι θέλει τον κορυφαίο εξτρέμ της Bundesliga!
Η Ίντερ συνέχισε το «πάρτι» του τίτλου με επιβλητική πεντάρα! (vid)
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο προπονητή στο… παρελθόν της – «Δίπλα» σε συμφωνία!
Μπαρτσελόνα: Στοχεύει σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της La Liga!
Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Τότε ανακοινώνει η Ρεάλ τον Μπαπέ!
Χοσέλου: Ένα βράδυ όλη η ζωή του!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μπαπέ ανακοίνωσε πως φεύγει από την Παρί! (vid)
Ατακάρα Λάτσιο για Μανδά: «Δεν τον περνάς ούτε στο ποδοσφαιράκι» (pic)
Ο Λένο προκαλεί ανοιχτά τη Σίτι: «Στόχος μου να τους σταματήσω!»
O Eλ Κααμπί έδειξε στον Κολό Μουανί πώς νικιέται ο Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vids)
Mind games από Αρτέτα: «Στο μυαλό μου είμαστε πρωταθλητές!»
Άλλη μια σημαντική απουσία της Γιουνάιτεντ ενόψει Άρσεναλ!
Ντένις, ο τρομερός: Ο Μπέργκαμπ μεγαλώνει μαζί με τον θρύλο του! (vid)
Το «κοκκαλάκι της νυχτερίδας» η Λεβερκούζεν με 12 γκολ μετά το 90′ να της σώζουν το τομάρι!
Ένα πράγμα φοβάται ο Κλοπ πριν το τελευταίο του ματς με τη Λίβερπουλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν του… πέφτει του Κρόος από τότε που πήγε στη Ρεάλ!

Ο Τόνι Κρόος όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται ολοένα και καλύτερος στο παιχνίδι του. Κάτι που φαίνεται στον τρόπο που αγωνίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν του… πέφτει του Κρόος από τότε που πήγε στη Ρεάλ!

Όταν η Ρεάλ Μαδρίτης τον απέκτησε κανείς δεν περίμενε αυτά που έχουμε δει για την ώρα από τον Τόνι Κρόος. Ο Γερμανός μέσος έμελλε να είναι από τους παίκτες που άλλαξαν τον τρόπο παιχνιδιού της ισπανικής ομάδας.

Παράλληλα, άλλαξε και ο ίδιος. Μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο και έγινε ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο. Η “βασίλισσα” τον έκανε δικό της σχεδόν τσάμπα. Η ατάκα του μάνατζέρ του όσον αφορά την εν λόγω μεταγραφική κίνηση τα λέει λίγο ως πολύ όλα.

“Όταν βλέπω διάφορους παίκτες να παίρνουν μεταγραφή με 100 ή 150 εκατομμύρια ευρώ αναρωτιέμαι πόσο θα έπαινε με τις τρέχουσες τιμές της αγοράς ο Κρόος. Ίσως και παραπάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ. Παρόλα αυτά η Ρεάλ τον πήρε σχεδόν τσάμπα. Έκανε το σπουδαιότερο deal του αιώνα”. Και ποιος να διαφωνήσει μαζί του; Λίγοι μπορούν να βρεθούν.

Ακόμη πιο λίγες, είναι, όμως και οι λάθος πάσες του Γερμανού μέσου. Ειδικά από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην ισπανική πρωτεύουσα έχει ξεχάσει τι πάει να πει λάθος. Κάτι που φαίνεται με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στο στατιστικό στοιχείο που ακολουθεί! Το τρελό ποσοστό του Τόνι Κρόος από τότε που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Το τρελό ποσοστό του Τόνι Κρόος από τότε που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Από τότε που ήταν παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, έχοντας κάνει και ένα σύντομο πέρασμα και από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο Τόνι Κρόος έδειχνε κάτι. Ότι σιχαίνεται τα λάθη. Ότι είναι σωστός και σταθερός στις πάσες του.

Οι μεταβιβάσεις του αγγίζουν σχεδόν την τελειότητα. Σε μερικές περιπτώσεις την έχουν ξεπεράσει κιόλας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει συνέχεια την μπάλα στην κατοχή του και πρέπει να “οργανώσει” το παιχνίδι της “βασίλισσας”. Ρόλος όχι και τόσο εύκολος. Ειδικά σε αυτές τις ταχύτητες που αγωνίζεται ο έμπειρος χαφ.

Κι όμως. Τα λάθη δεν είναι απλά λίγα. Είναι ελάχιστα. Όπως μάλιστα έκανε γνωστό η αθλητική σελίδα “Sport Bible” το ποσοστό ευστοχίας στις πάσες του Κρόος από τότε που πήγε στην ισπανική ομάδα δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από το 92%. Πραγματικά… άπιαστο για πολλούς το εν λόγω νούμερο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ