ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρεάλ Μαδρίτης

Εκτός για τρεις μήνες το «διαμάντι» της η Ρεάλ!

Πλήγμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης που χάνει τον Ροντρίγκο για το επόμενο διάστημα των τριών μηνών. Σοβαρότερος από το αναμενόμενο ο τραυματισμός του.

Εκτός για τρεις μήνες το «διαμάντι» της η Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αναγκαστεί να πορευτεί χωρίς τον 19χρονο αστέρα της το επόμενο διάστημα. Ο Ροντρίγκο αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τη Γρανάδα την Τετάρτη. Ο νεαρός τραυματίστηκε στον δεξί μηρό και βγήκε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο του «Αλφρέντο Ντι Στέφανο».

Δυστυχώς ο παίκτης θα κάνει γιορτές στο κρεβάτι του πόνου, μιας και ο τραυματισμός του είναι σοβαρότερος από το αναμενόμενο. Στην αρχή οι ενδείξεις έκαναν λόγο για απουσία ενός μήνα. Ωστόσο, το διάστημα απουσίας του είναι τριπλάσιο από την αρχική εκτίμηση! Δηλαδή, θα μείνει εκτός δράσης για τους προσεχείς τρεις μήνες.

Ο Ροντρίγκο υποβλήθηκε σε εξετάσεις και συγκεκριμένα έκανε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματά της έδειξαν ρήξη μυών στο πίσω μέρος του δεξιού του μηρού. Για να αποκατασταθεί αυτός ο τραυματισμός χρειάζονται 10-12 εβδομάδες. Γιατροί φυσικά δεν είμαστε, απλώς μεταδίδουμε τα ρεπορτάζ από τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Ρεάλ

Πλήγμα για τη Ρεάλ

Ο Βραζιλιάνος δεξιός εξτρέμ έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις. Ειδικότερα, έχει παίξει 11 φορές στο πρωτάθλημα και άλλες έξι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει σημειώσει ένα γκολ, στη νίκη επί της Ίντερ με 3-2 για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων.

Ο προπονητής του, Ζιντεντίν Ζιντάν, δείχνει να του έχει αρκετή εμπιστοσύνη. Μάλιστα, μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες αναμετρήσεις στις οποίες ξεκίνησε βασικός. Μετά τη φυγή του Γκάρεθ Μπέιλ επί της ουσίας άδειασε μια θέση εξτρέμ. Ο Ουαλός, που πλέον αγωνίζεται στην Τότεναμ, ενίοτε έπαιζε στο δεξί άκρο της επίθεσης με σκοπό να συγκλίνει προς το κέντρο. Εκεί παίζει ο Ροντρίγκο πλέον που παίρνει παιχνίδια στα πόδια του παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Όμως, μες στην ποδοσφαιρική ζωή περιλαμβάνονται και οι τραυματισμοί. Και ο 19χρονος δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, συνεπώς με υπομονή θα κοιτάξει να επιστρέψει δυνατός στη διάθεση της ομάδας του. Να αναφέρουμε ότι στη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται από το 2019 με συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ