ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Μίλησε για το μέλλον του Λαουτάρο ο ατζέντης του

Ο μάνατζερ του Λαουτάρο Μαρτίνες, Κάρλος Αλμπέρτο Γιακέ, τοποθετήθηκε ξεκάθαρα με δηλώσεις του για το μέλλον του άσου της Ίντερ.

Μίλησε για το μέλλον του Λαουτάρο ο ατζέντης του

Ένα από τα καυτά ζητήματα που απασχολούν την Ίντερ τους τελευταίους μήνες δεν είναι άλλο από τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Το περασμένο καλοκαίρι, ο ισπανικός Τύπος ανέφερε ότι είχε επιτευχθεί συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον παίκτη. Αλλά η μεταγραφή «χάλασε» από την διοίκηση της ιταλικής ομάδας, επειδή «δεν τα βρήκε» με τους διοικούντες τους Καταλανούς.

Σχεδόν έξι μήνες αργότερα, ο Αργεντινός επιθετικός, αποτελεί μαζί με τον Ρομέλου Λουκάκου ένα από τα καλύτερα «δίδυμα» στη γραμμή κρούσης. Ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των Ιταλών. Και μάλιστα, ο Λαουτάρο ήδη απολαμβάνει μία «γενναία» αύξηση στις απολαβές του.

Το συμβόλαιό του με την Ίντερ εκπνέει το 2023, ωστόσο δεν γνωρίζουμε πότε θα… σπάσει. Η Μπαρτσελόνα είναι γνωστό ότι τον θέλει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ταιριάζει αρκετά στο αγωνιστικό στυλ των «μπλαουγκράνα». Βέβαια, η ομάδα του φέτος είναι πιο φιλόδοξη από ποτέ στο πρωτάθλημα. Βασικός της στόχος είναι η κατάκτηση του σκουντέτο, με την πρωταθλήτρια Γιουβέντους να μην «πατάει» καλά. Φυσικά, πρώτα θα πρέπει να προσπεράσει τη συμπολίτισσα Μίλαν που είναι στην πρώτη θέση. Λαουτάρο

Ξεκάθαρος ο μάνατζερ του Λαουτάρο

Ο Λαουτάρο αν φύγει, θα είναι πλήγμα για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός προπονητής τον υπολογίζει και δεν θα του αρέσει καθόλου αν αποχωρήσει τον επόμενο μήνα. Προφανώς διότι με τον 23χρονο στο ρόστερ, οι πιθανότητες είναι σταθερές για κατάκτηση του τίτλου. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει φέτος 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και επτά γκολ.

Και όπως δηλώνει ο μάνατζερ του, Κάρλος Αλμπέρτο Γιακέ, δεν έχει κανέναν λόγο να φύγει από το Μιλάνο και τους «νερατζούρι»: «Είναι καλά εκεί που βρίσκεται. Βελτιώνεται και μαθαίνει. Είναι ένας τύπος με τεράστιες, απεριόριστες δυνατότητες που μπορεί να γίνει κορυφαίος παίκτης. Το πιο σημαντικό είναι ότι συνήθισε πολύ γρήγορα το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Επαιξε αμέσως και σκόραρε. Και αυτό του αρέσει πολύ. Εχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια. Όποιος θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να μιλήσει με την Ίντερ. Αλλά εκεί, είναι ήρεμος και χαρούμενος, παίζει και εξελίσσεται».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ