ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Οι δηλώσεις του Μέσι έδωσαν… ελπίδα στους φίλους της Μπαρτσελόνα!

Ο Λίο Μέσι αποκάλυψε με δηλώσεις πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο παραμονής στην Μπαρτσελονα!

Οι δηλώσεις του Μέσι έδωσαν… ελπίδα στους φίλους της Μπαρτσελόνα!

Η μεγάλη συνέντευξη του Λίο Μέσι στη la sexta δημοσιεύθηκε ολόκληρη πριν από μερικές ώρες! Μια συνέντευξη που όλοι ανέμεναν με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Αργεντινός μάγος μίλησε για όλους και για όλα… βγάζοντας πολλά “αποκλειστικά”.

Σίγουρα, όλοι περίμεναν να δουν τι είπε ο Μέσι για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα. Την ώρα που τα σενάρια τον θέλουν να αποχωρεί, ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση. Αυτό σίγουρα έδωσε ελπίδα στους φίλους του συλλόγου. Δεδομένο είναι πως Μέσι θα περιμένει να δει ποια θα είναι η νέα διοίκηση της ομάδας. 

«Δεν έχω τίποτα ξεκάθαρο μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Τώρα σκέφτομαι μόνο να τελειώσω την σεζόν και να κατακτήσω τίτλους. Ξέρω ότι υπάρχει πολύς κόσμος της Μπάρτσα που ακόμα με θέλει, αλλά θα κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο και για εμένα. Συν τοις άλλοις, θέλω να ζήσω στην Βαρκελώνη και να είμαι στον σύλλογο με κάποιον τρόπο όταν θα αποσυρθώ. Μέσι

Πάντα με ενθουσίαζε να ζήσω στις Ηνωμένες Πολιτείες, να ζήσω αυτή την εμπειρία. Σήμερα είμαι επικεντρωμένος σε αυτούς τους έξι μήνες, να παλέψω γι’ αυτό που μένει και δεν σκέφτομαι πώς θα τελειώσει η σεζόν γιατί δεν θα ήταν καλό να πω τι θα κάνω. Αλλά δεν το ξέρω ούτως ή άλλως»

Πάντως υποστήριξε πως ότι και αν γίνει θα ήθελε να επιστρέψει στους Καταλανούς και να συνεχίσει σε κάποιο άλλο πόστο εντός της ομάδας.

«Δεν ξέρω αν θα φύγω, αλλά αν έφευγα, θα μου άρεσε να το κάνω με τον καλύτερο τρόπο και να επιστρέψω στο μέλλον στον σύλλογο. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ πιο μεγάλη από οποιοδήποτε παίκτη. Μακάρι πώς όταν θα έρθω, θα κάνω καλά τα πράγματα για να σηκώσω σημαντικούς τίτλους»

«Η Μπαρτσελόνα είναι μια ιστορία αγάπης από πολύ μικρό με τον σύλλογο και την πόλη. Όπως και να τελειώσει, δεν πρέπει να σπιλωθεί όλα όσα σήμαιναν την καριέρα μου. Πάντα όλα ξεπερνιούνται και θα δούμε το τέλος»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ