ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

“Ερωτευμένος” με τον Μουρίνιο ο Λουκάκου!

Ο Ρομέλου Λουκάκου αποθέωσε τον Ζοσέ Μουρίνιο για όσα του έμαθε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεργασία του με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ

“Ερωτευμένος” με τον Μουρίνιο ο Λουκάκου!

Ο Ρομέλου Λουκάκου συνεχίζει να βγάζει μάτια με τη φανέλα της Ίντερ. Ο Βέλγος επιθετικός σκοράρει με απίστευτη συνέπεια καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας του στο Μιλάνο. Έτσι, έχει γίνει ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του ρόστερ στην προσπάθεια της ομάδας του Κόντε για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο Λουκάκου δεν ξέχασε να αναφερθεί σε εκείνον που τον βελτίωσε σαν παίκτη. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το Βέλγο να μαθαίνει πολλά από εκείνον.

Μάλιστα, ο επιθετικός της Ίντερ βλέπει αρκετές ομοιότητες ανάμεσα στον εαυτό του και τον Χάρι Κέιν. Πράγματι, ο Άγγλος επιθετικός τα πηγαίνει εξαιρετικά υπό τις οδηγίες του Special One. Σε 15 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, έχει φτάσει ήδη τα 9 γκολ και τις 10 ασίστ!

Σύμφωνα με τον Λουκάκου, αυτές οι επιδόσεις οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στον Μουρίνιο. Λουκάκου

“Ο Μουρίνιο με έμαθε να λειτουργώ καλύτερα στην ομάδα. Μου δίδαξε πολλά πράγματα που με βελτίωσαν πολύ σαν ποδοσφαιριστή. Όπως το πώς να πρεσάρω αλλά και πώς να παίρνω τη θέση μου στο γήπεδο. Μπορείτε να δείτε και αυτό που κάνει με τον Χάρι Κέιν στη φετινή Τότεναμ”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λουκάκου.

Στη συνέχεια, ο Λουκάκου αναφέρθηκε στο έτερον του ήμισυ στην επίθεση των νερατζούρι, τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Ο 28χρονος φορ συνεργάζεται εξαιρετικά με τον Αργεντίνο και πιστεύει πως υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για αυτό.

“Πριν έρθω στην Ίντερ, είδα κάποια ματς της ομάδας. Κάποιες φορές ο Λαουτάρο έπαιζε μόνος του στην επίθεση. Αμέσως ένιωσα πως θα ταιριάζαμε, εφόσον μας χρησιμοποιούσαν μαζί μπροστά. Κάποιες φορές είναι η δική μου μέρα, κάποιες άλλες του Λαουτάρο. Αν αποδεχθείς αυτή την κατάσταση, τότε όλα πηγαίνουν καλά”.

Λουκάκου και Λαουτάρο έχουν μεγάλο βάρος στις πλάτες τους. Είναι αυτοί που ηγούνται της επίθεσης για την ομάδα του Κόντε, με μεγάλο στόχο την κατάκτηση της Serie A. Η Ίντερ ολοκλήρωσε το 2020 στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -1 από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ