ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Ο Αρτέτα δίνει ευκαιρίες στον Σμιθ Ρόου… λόγω της Μπαρτσελόνα!

Ο Αρτέτα θέλει να δώσει ευκαιρίες στον νεαρό Σμιθ Ρόου την ώρα που η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του σύμφωνα με αγγλικά Μέσα!

Ο Αρτέτα δίνει ευκαιρίες στον Σμιθ Ρόου… λόγω της Μπαρτσελόνα!

Η Άρσεναλ πραγματοποίησε δεύτερη σερί νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς μετά την νίκη επί της Τσέλσι, επικράτησε και με 1-0 εκτός έδρας της Μπράιτον. Ο Μικέλ Αρτέτα κατάφερε να κερδίσει χρόνο και να φτιάξει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, λίγο πριν το τέλος του 2020. Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί πως αυτή είναι η αρχή… της αναγέννησης της Άρσεναλ. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε με δηλώσεις του.

Η αλήθεια είναι όμως πως οι Λονδρέζοι πρέπει να πάρουν περισσότερα από τους έμπειρους παίκτες που έχουν στο ρόστερ. Μόνο έτσι θα έχουν ελπίδα για κάτι καλύτερο. Είναι δεδομένο πως στην Άρσεναλ είναι έντονα δυσαρεστημένοι με τα όσα… δεν προσφέρουν Ομπαμεγιάνκ και Γουίλιαν, όπως και άλλοι πιο έμπειροι παίκτες.

Έτσι ο Αρτέτα αποφάσισε στα τελευταία ματς να δώσει ευκαιρίες στα νεαρά ταλέντα της ομάδας. Μαρτινέλι, Σάκα και Σμιθ Ρόου… εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις του και βοήθησαν στα μέγιστα στα δύο τελευταία ματς.

Μάλιστα, ο Σμιθ Ρόου για τον οποίον από πέρυσι λέγονται τα καλύτερα, έδωσε… απαντήσεις με την εμφάνιση του κόντρα στην Μπράιτον. Να τονίσουμε πως σύμφωνα με ισπανικά και αγγλικά Μέσα, η Μπαρτσελόνα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 20χρονο άσσο, κάτι που έχει προβληματίσει τους κανονιέρηδες.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αγγλία, ο Μικέλ Αρτέτα στο άκουσμα… πως οι Καταλανοί θα κάνουν κίνηση για τον Σμιθ Ρόου, “ταρακουνήθηκε”. Ναι μεν θεωρεί πως ο Άγγλος έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει, όμως δεν του είχε δώσει ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα.

Έτσι προκειμένου να τον “γλυκάνει” τον ξεκίνησε βασικό και η επιλογή του ήταν απόλυτα σωστή. Πάντως ο ίδιος δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος στην Άρσεναλ και θέλει να παραμείνει στον σύλλογο. Ειδικότερα στην περίπτωση που πάρει και παραπάνω χρόνο συμμετοχής, τότε είναι δεδομένο πως θα επεκτείνει το συμβόλαιο του. Να θυμίσουμε πως το υπάρχον συμβόλαιο έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2023.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ