ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Φαν Ντάικ ξεκίνησε ποδήλατο και μετράει αντίστροφα (vid)

Ο στόπερ της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ανάρτησε βίντεο που να κάνει ποδήλατο στο πλαίσιο της αποθεραπείας του από τον τραυματισμό του.

Ο Φαν Ντάικ ξεκίνησε ποδήλατο και μετράει αντίστροφα (vid)

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ τραυματίστηκε στην φετινή αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Έβερτον μετά από ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα του Τζόρνταν Πίκφορντ. Έκτοτε, έχει μνημονευτεί πολλές φορές, καθώς η παρουσία του στο κέντρο της άμυνας ήταν καταλυτική. Αν και οι αντικαταστάτες του τα έχουν πάει καλά σε γενικές γραμμές, είναι φανερό ότι χωρίς τον Ολλανδό πρόκειται για διαφορετική άμυνα.

Η Λίβερπουλ θα πρέπει, όμως, να μάθει να ζει χωρίς τον Φαν Ντάικ μέχρι τον Μάιο. Ειδικότερα, ο 29χρονος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 10η εβδομάδα της αποθεραπείας του. Ο ίδιος, μάλιστα, ανάρτησε βίντεο στο λογαριασμό του στο twitter, το οποίο τον δείχνει να κάνει ποδήλατο.

Το επόμενο στάδιο της αποκατάστασής του περιλαμβάνει τη χρήση του κολυμβητηρίου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Αυτό θα συμβεί στα μέσα Γενάρη αν όλα πάνε κατ΄ευχήν.

Ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στις αρχές Απρίλη. Θα χρειαστεί, όμως, ένα ακόμη διάστημα μέχρι να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι.

Κάραχερ: “Πάση θυσία η Λίβερπουλ να πάρει στόπερ”

Η Λίβερπουλ έχει χτυπηθεί από τους “τραυματισμούς” τη φετινή σεζόν. Οι 2 βασικοί του στόπερ (Γκόμεζ, Φαν Ντάικ) εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνουν εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Έτσι, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει μείνει στην ουσία με ένα κανονικό στόπερ. Αναφερόμαστε στον Ζοέλ Ματίπ, ο οποίος, όμως είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες λύσεις δεν είναι ιδανικές. Ειδικότερα, ο Φαμπίνιο έχει καθιερωθεί στο κέντρο της άμυνας αλλά η κανονική του θέση είναι αμυντικός χαφ. Επίσης, οι Νατ Φίλιπς και ο Ρις Γουίλιαμς αν και αγωνίζονται ως στόπερ δεν έχουν εμπειρία από την Πρέμιερ Λιγκ και δε μπορούν να αποτελούν μόνιμες λύσεις.

Γι΄αυτό το λόγο, ολοένα και περισσότεροι στέκονται στη σημασία απόκτηση στόπερ από τους “κόκκινους” στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο. Ένας από αυτούς που στηρίζουν αυτήν την ιδέα είναι και ο πρώην αμυντικός του συλλόγου, Τζέιμι Κάραχερ.

“Δεν εννοώ απαραίτητα να πληρώσει 70 εκατομμύρια έως 80 εκατομμύρια λίρες για στόπερ, όπως συνέβη με τον Φαν Ντάικ. Δεν χρειάζεται να υπογράψει έναν ενδεκαδάτο στόπερ. Απλά να υπάρχει κάποιος έτσι ώστε η Λίβερπουλ να μην καταλήξει με δύο νεαρούς παίκτες σε κάποιο στάδιο της σεζόν αν ο Φάμπινιο τραυματιστεί. Αυτή τη στιγμή, η Λίβερπουλ έχει έναν κανονικό στόπερ που είναι διαθέσιμος (Ζοέλ Ματίπ) και είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς. Πρέπει λοιπόν να κάνει κάτι τον Ιανουάριο”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ