ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

“Special one” και στα δώρα του ο Μουρίνιο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δείχνει για ποιο λόγο δεν είναι μόνο σπουδαίος προπονητής στην Τότεναμ, αλλά και ένας σπουδαίος άνθρωπος!

“Special one” και στα δώρα του ο Μουρίνιο!

Τον είχαμε μάθει ως σκληρό. Ως τον προπονητή που δεν θέλει να έχει πολλά- πολλά με τους παίκτες του. Ακόμη και τα “δικά του παιδιά”. Όμως, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει αλλάξει. Όχι σαν τεχνικός, αλλά κυρίως ως άνθρωπος.

Από τότε ειδικά που πήγε στην Τότεναμ έχει… μαλακώσει πολύ. Δεν είναι απαραίτητα κακό. Απλά η αλήθεια είναι ότι τον είχαμε μάθει διαφορετικά. Να προκαλεί με τις δηλώσεις του. Ειδικά τους αντιπάλους του. Να γίνεται θέμα συζήτησης γι’ αυτά που κάνει πριν ή και μετά από ένα σημαντικό παιχνίδι.

Όχι ότι πλέον δεν συμβαίνουν τέτοια. Απλά όχι με την ίδια ένταση και συχνότητα, όπως πριν από μερικά χρόνια. Σίγουρα έχει βάλει μυαλό ο “special one” και σίγουρα έρχεται πιο κοντά με τους παίκτες του. Κάτι που έκανε γνωστό με δηλώσεις του στη “As” και ο Ισπανός μπακ Σέρχιο Ρεγκιλόν, ο οποίος είναι προσωπική επιλογή του Πορτογάλου.

O νεαρός αμυντικός έπαθε την… πλάκα του με το δώρο που του έκανε ο Μουρίνιο ανήμερα των Χριστουγέννων. Μία κίνηση που σίγουρα δείχνει πολλά.Ειδικά όταν μιλάμε για έναν προπονητή που μέχρι πρότινος δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες ενέργειες! O... νέος Μουρίνιο είναι πολύ ωραίος!

O… νέος Μουρίνιο είναι πολύ ωραίος!

Όσο περνάνε τα χρόνια ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να είναι πιο κοντά στους παίκτες του. Να τον βλέπουν σαν πατρική φιγούρα. Και όχι σαν κάποιο γεροντοπαράξενο που απλά τους τα “χώνει” όταν χάνουν ή τους λέει τι πρέπει να κάνουν σωστά για να νικήσουν.

Ο… νέος Μουρίνιο αρέσει πολύ. Ειδικά στον Ρεγκιλόν που έχει να πει μόνο τα καλύτερα για χάρη του “special one”.

“Θα μπορούσα να πω 1000 ιστορίες για τις οποίες έχω ζήσει αυτή την εποχή στην Τότεναμ και δείχνουν πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο. Αλλά αυτή που ξεχωρίζω είναι εκείνη των Χριστουγέννων. Ο Μουρίνιο ξέρει ότι μένω μόνος μου στο σπίτι. Δεν έχω κανέναν δίπλα μου.

Ανήμερα των Χριστουγέννων έφτασα στο προπονητικό κέντρο στις 15:00 το μεσημέρι. Τότε είδα στη θέση μου ότι υπήρχε ένα κουτί. Μέσα στο κουτί ήταν ένα μαγειρεμένο γουρούνι. Πριν προλάβω να καταλάβω τι γίνεται ήρθε και μου είπε: “Ξέρω ότι μένεις μόνος και μία τέτοια ημέρα δεν χρειάζεται να μαγειρέψεις. Με αυτό το δώρο και θα γλιτώσεις χρόνο και θα φας καλά”. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να ξέρει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που τον προσέχει και εκτός αγωνιστικού χώρου”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ