ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Από πέρσι ήξερε για Παρί ο Ποτσετίνο λόγω… Έμερι!

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο Ουνάι Έμερι είχε μιλήσει για την Παρί Σεν Ζερμέν στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από πέρσι, σε κοινή τους συνάντηση στο Λονδίνο.

Από πέρσι ήξερε για Παρί ο Ποτσετίνο λόγω… Έμερι!

Σε λίγα 24ωρα ενδέχεται η Παρί Σεν Ζερμέν να έχει νέο προπονητή. Όχι έναν οποιονδήποτε, αλλά με όνομα και επώνυμο, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντινός προπονητής αναμένεται μέσα στο επόμενο τριήμερο στο Παρίσι προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να αναλάβει τους Παριζιάνους. Ο έμπειρος κόουτς θυμίζουμε ότι ήταν για έναν χρόνο εκτός πάγκων. Τον Νοέμβρη του 2019 είχε αποχωρήσει από την Τότεναμ και η Παρί λογικά θα είναι η επόμενη ομάδα του.

Από πότε όμως ετοιμαζόταν ο Ποτσετίνο να προπονήσει την Παρί Σεν Ζερμέν; Η βρετανική εφημερίδα Independent προχώρησε σε ορισμένες πληροφορίες γύρω από το θέμα της συνεργασίας του με την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Τον Νοέμβριο του 2019, ο Ποτσετίνο συναντήθηκε με τον Ουνάι Έμερι, που επίσης απολύθηκε τότε. Ήταν προπονητής στην Άρσεναλ. Η συνάντηση των δυο προπονητών έλαβε χώρα σε ένα καφέ στο βόρειο Λονδίνο. «Η συνομιλία δεν περιστράφηκε απλώς γύρω από τις εμπειρίες τους στην πρωτεύουσα του Λονδίνου», αναφέρει το δημοσίευμα. Αλλά, μίλησαν και για την Παρί στην οποία ο Έμερι έμεινε για δύο χρόνια ως τεχνικός της.

Το συμβόλαιο με τους πρωτευουσιάνους δεν επεκτάθηκε και μετά τον Ιούνιο του 2018. Ο Έμερι βρήκε δουλειά άμεσα αναλαμβάνοντας την Άρσεναλ, όταν αντικατέστησε τον Αρσέν Βενγκέρ. Η εμπειρία του στο Λονδίνο διήρκεσε περισσότερο από ένα χρόνο, μέχρι την απομάκρυνσή του το Νοέμβριο του 2019. Ποτσετίνο

Ο Ποτσετίνο ήξερε από καιρό…

Μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Τότεναμ, η Independent αποκαλύπτει ότι ο Ποτσετίνο είχε δημιουργήσει με τον βοηθό του, Ζεσούς Πέρες, μια λίστα με 14 ομάδες για παρακολούθηση. Η βρετανική εφημερίδα δεν δίνει όλα τα ονόματα των μελών, σημειώνει όμως ότι η Παρί καταλάμβανε περίοπτη θέση, όπως και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Πολλές από αυτές τις ομάδες παρακολουθήθηκαν για ζητήματα τακτικής και παικτών τους. Αλλά ένα μικρό γκρουπ αποτελούσαν οι ομάδες που ο Ποτσετίνο φανταζόταν πως θα μπορούσε να προπονήσει. Η Παρί ήταν σε αυτόν τον κύκλο», συνέχισε η εφημερίδα. Δεκατρείς μήνες αργότερα, ο παλαίμαχος αμυντικός ίσως διευθύνει το πρώτο του παιχνίδι με την Παρί στις 6 Ιανουαρίου στο Σεντ-Ετιέν, για τη 18η αγωνιστική της Ligue 1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ