ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Στον εισαγγελέα ο Νεϊμάρ για το πάρτι!

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί ο Νεϊμάρ προκειμένου να καταθέσει σχετικά με τις καταγγελίες για το πάρτι με 150 καλεσμένους παρά τον κορωνοϊό.

Στον εισαγγελέα ο Νεϊμάρ για το πάρτι!

Δεν θα ξεμπλέξει εύκολα με όσα τον κατηγορούν. Ο Νεϊμάρ τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί ενώπιον εισαγγελέων ελέω των κατηγοριών για το κορωνο-πάρτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο διοργανωτής ενός μεγάλου πάρτι στην έπαυλη που διατηρεί στα προάστια του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Αρχικά αυτό το πάρτι θα ήταν ένα μεγάλο ρεβεγιόν που θα φιλοξενούσε 500 άτομα. Στη συνέχεια, και μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν τα δεδομένα άλλαξαν. Οι αναφορές έκαναν λόγο για ένα πιο μαζεμένο event. Σε αυτό φυσικά θα υπήρχε κόσμος αλλά οι καλεσμένοι ως δια μαγείας μειώθηκαν στους 150.

Όπως και να έχει, ο αριθμός αυτός όσο να ‘ναι, υπερτερεί το όριο για συναθροίσεις. Με τον Νεϊμάρ να έχει μπλέξει με τις αρχές στη Βραζιλία. Η έπαυλη που έχει ο 28χρονος άσος είναι 100 χιλιόμετρα μακριά από το Ρίο και εκεί φαίνεται πως είναι η τοποθεσία του πάρτι. Νεϊμάρ

Διαψεύδουν οι εκπρόσωποι του Νεϊμάρ

Οι Αρχές του Ρίο έχουν δεχθεί πολλές αναφορές για το πενθήμερο πάρτι που φέρεται να έχει οργανωθεί. Όπως είναι λογικό ο Νεϊμάρ με τον τρόπο αυτό έχει βάλει σε τεράστιο ρίσκο και κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή έχουν κληθεί να δώσουν στοιχεία, με την ομάδα εκπροσώπησής του να δηλώνει στο Reuters πως «δεν υπήρχε καμία σκέψη να διοργανωθεί πάρτι φέτος».

Η βραδιά που διοργανώνεται είναι μία εταιρεία που εξειδικεύεται σ΄ αυτόν τον τομέα. Ο Νεϊμάρ δεν έχει σχέση με αυτό και ούτε το πάρτι είναι δικό του. Εξάλλου, όπως ξεκαθάρισε, ο Βραζιλιάνος θα περάσει τις γιορτές μόνο με την οικογένειά του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για… στημένο σχέδιο από τον «Νέι». Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για κλειστά κινητά και ηχομονώσεις προκειμένου να μην καταλάβει κανείς τίποτα λόγω και των απαγορεύσεων και του κινδύνου από τον Covid-19. Όλα αυτά, σίγουρα θα στοιχίσουν στον παίκτη ο οποίος για άλλη μια φορά βρίσκεται στη δημοσιότητα για κάτι άλλο πέρα από το ποδόσφαιρο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ