ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Μαδριλένικο ντέρμπι για χάρη του Έρικσεν!

Ο Κρίστιαν Έρικσεν αναζητά λύση στο αγωνιστικό του αδιέξοδο στο Μιλάνο, με τον Δανό να αυτοπροτείνεται σε ομάδες από το πρώτο ράφι.

Μαδριλένικο ντέρμπι για χάρη του Έρικσεν!

Το μέλλον του Κρίστιαν Έρικσεν στην Ίντερ διαγράφεται δυσοίωνο. Ο Δανός μέσος φαίνεται πως χτυπά το… κεφάλι του στον τοίχο με την απόφαση να αποχωρήσει πέρυσι από το Λονδίνο και τη Τότεναμ. Μια ενέργεια που τελικά δεν του βγήκε σε καλό. Η παρουσία του στο Μιλάνο δεν συνοδεύεται με τον χρόνο συμμετοχής που φανταζόταν.

Ο Αντόνιο Κόντε δεν εμπιστεύεται τον 28χρονο και το δείχνει με κάθε τρόπο. Ο Ιταλός τεχνικός έχει τοποθετήσει μόνιμα τον Έρικσεν στη γωνία του πάγκου δείχνοντας του πως δεν τον υπολογίζει στα βασικά του σχέδια. Αυτό έχει προκαλέσει όπως είναι φυσικό τη δυσαρέσκεια του παίκτη, ο οποίος μάλιστα αναζητά άμεσα λύση της συνεργασίας του με τους «Νεραντζούρι». Έρικσεν

Προτάθηκε σε Ρεάλ και Ατλέτικο ο Έρικσεν

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον έμπειρο χαφ να απομακρύνεται από την ιταλική πόλη μέχρι το τέλος του μήνα όλο και πληθαίνουν. Ένα από αυτά μιλάει για ενδιαφέρον τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και της Ατλέτικο. Η Marca τονίζει πως η πλευρά του παίκτη έχει αυτοπροταθεί στις δύο παραπάνω ομάδες. Ο Κρίστιαν Έρικσεν θυμίζουμε πως πριν καταλήξει στην Ίντερ είχε συνδέσει το όνομά του αρκετά με αυτό της «Βασίλισσας».

Στην προκειμένη περίπτωση και οι δύο ομάδες της Μαδρίτης παρουσιάζονται υπερπλήρεις στη μεσαία τους γραμμή. Παρόλα αυτά ποιος δεν θα ήθελε μια ακόμη λύση ειδικά αν αυτή ακούει στο όνομα Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Δανός σίγουρα δεν ξέχασε το ποδόσφαιρο. Απλά δεν έχει καταφέρει να ταιριάξει στην τακτική που επιβάλλει ο Αντόνιο Κόντε στην Ίντερ.

Τόσο εκείνος όσο και η Ίντερ θέλουν να χωρίσουν τα… τσανάκια τους όμως το πολυετές συμβόλαιο παρουσιάζεται ως το μεγαλύτερο εμπόδιο. Η σύμβαση του Δανού με τους Μιλανέζους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η Ίντερ ζητάει ένα σεβαστό ποσό για να τον παραχωρήσει. Αυτό που μπορεί να γίνει τώρα και να δώσει οξυγόνο και στις δύο πλευρές είναι ο 28χρονος να δοθεί δανεικός με οψιόν αγοράς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ