ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Αρτέτα: “Η βαθμολογία μοιάζει πια εντελώς διαφορετική”

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, είναι ενθουσιασμένος με τη νέα βαθμολογική θέση της ομάδας του μετά τις 3 συνεχόμενες νίκες στην Πρέμιερ.

Αρτέτα: “Η βαθμολογία μοιάζει πια εντελώς διαφορετική”

Πριν 2 εβδομάδες ο Μικέλ Αρτέτα βρισκόταν κοντά στην πόρτα της εξόδου της Άρσεναλ. 3 συνεχόμενες νίκες μετά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τις εμφανίσεις της ομάδας του. Ειδικότερα, οι “κανονιέρηδες” κατάφεραν να βγουν από το βάλτο που είχαν πέσει και βλέπουν πια φως στο τούνελ.

Η αρχή έγινε με την εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Τσέλσι. Στη συνέχει ήρθε το εκτός έδρας τρίποντο με την Μπράιτον (1-0). Το 2021 μπήκε ιδανικά, καθώς χθες (2/1) η ομάδα του κέρδισε με 4-0 τη Γουέστ Μπρομ.

Έτσι, μετά από 17 αγωνιστικές, οι “κανονιέρηδες” σκαρφάλωσαν στην 11η θέση της βαθμολογίας. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκονται πιο κοντά στην τετράδα παρά στη γραμμή του υποβιβασμού. Για την ακρίβεια βρίσκονται 6 βαθμούς μακριά από την τέταρτη Λέστερ, η οποία, όμως, έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Αυτή η βαθμολογική άνοδος έχει ενθουσιάσει τον Μικέλ Αρτέτα, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Γουέστ Μπρομ.

“Είμαι τόσο χαρούμενος που καταφέραμε να επιτύχουμε τον στόχο που είχαμε. Η βαθμολογία φαίνεται εντελώς διαφορετική. Η ενέργεια γύρω από το μέρος είναι πολύ καλύτερη. Οι νίκες φέρνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και μπορείτε να το δείτε με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα”.

Αρτέτα: Ήταν μία πειστική νίκη

Η Άρσεναλ αγωνίστηκε σε ένα χιονισμένο “Χόθορνς” σε έναν αρκετά δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά, απέδωσε το καλύτερο της ποδόσφαιρο στη φετινή σεζόν με τα γκολ των Τίρνει και Σάκα να είναι χάρμα ιδέσθαι.

Παράλληλα, ο Λακαζέτ με 2 τέρματα έφτασε τα 7 γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι, ήρθε η νίκη με 4 -0. Αυτή η πρώτη φορά που οι “κανονιέρηδες” σκόραραν 4 γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι εδώ και 2 χρόνια.

Γι΄αυτό, ο Αρτέτα μίλησε για πειστική εμφάνιση μετά το τέλος του αγώνα.

“Ήταν μια πειστική νίκη. Το να κερδίζεις 3 συνεχόμενες νίκες την περίοδο των Χριστουγέννων στην Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι εύκολο. Σε φάσεις όταν ο καιρός ήταν καλύτερος και οι συνθήκες ήταν λίγο πιο εύκολες, ένιωσα ότι παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Στο τέλος έπρεπε να διαχειριστούμε μερικές στιγμές και τις συνθήκες.

Τα δύο πρώτα γκολ, η πρώτη φάση με τον Κίεραν ήταν καταπληκτική, η δεύτερη με το συνδυαστικό παιχνίδι ήταν επίσης φανταστική. Φτάσαμε τις 2 συνεχόμενες ανέπαφες εστίες και αυτό μας δίνει μια πλατφόρμα για να κερδίσουμε παιχνίδια. Μοιάζουμε περισσότερο με απειλή και πιο δημιουργικοί και το επιθετικό μας παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερο σήμερα”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ