ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρεάλ Μαδρίτης

Όταν η καρέκλα έγινε ηλεκτρική ο Ζιντάν δήλωσε παρών (stat)

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, καταφέρει να αναστρέψει το κλίμα εις βάρος του με ένα αήττητο σερί μετά τη 1 Δεκέμβρη.

Όταν η καρέκλα έγινε ηλεκτρική ο Ζιντάν δήλωσε παρών (stat)

To φετινό ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης στη σεζόν δεν ήταν αυτό που λέμε ιδανικό. Για την ακρίβεια απείχε πολύ από αυτό. Η ομάδα έμοιαζε κουρασμένη από την προηγούμενη σεζόν και οι λύσεις έμοιαζαν ελάχιστες. Έτσι, κινδύνεψε να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ και διεκδίκησης του τίτλου του ισπανικού πρωταθλήματος.

Έτσι, έφτασε να τρίζει η προπονητική του καρέκλα μετά την ήττα από τη Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ με 2-0 στη 1 Δεκέμβρη. Είχε προηγηθεί μόλις 1 μία νίκη στα προηγούμενα 4 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο, ο Ζινεντίν Ζιντάν απάντησε στην πίεση με το δικό του μοναδικό τρόπο. Στα επόμενα 8 παιχνίδια, η ομάδα του μετράει 7 νίκες και 1 ισοπαλία. Παράλληλα, έχει σκοράρει 16 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 3. Επιπλέον, η Ρεάλ προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλο της στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ βρίσκεται στην κορυφή της La Liga. Ας σημειωθεί ότι η Ατλέτικο βέβαια, μετράει 3 παιχνίδια λιγότερα.

Ζιντάν: “Πολύ σημαντικό το τρίποντο κόντρα στη Θέλτα”

H Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε τη φορμαρισμένη Θέλτα στην έδρα της χθες (2/1) το βράδυ. Η “βασίλισσα” επικράτησε με 2-0, με τους Βάσκεζ και Ασένσιο να μετρούν από 1 ασίστ και 1 γκολ.

Ο Γάλλος τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του.

“Ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει. Είχαμε δυσκολίες αλλά ελέγξαμε το παιχνίδι. Πήγε καλά από το 1ο λεπτό μέχρι το τέλος. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι, πιέζοντας, ψηλά, χωρίς να τους αφήσουμε να παίξουν. Στην τελική είναι ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για εμάς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ