ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Πως την πετσόκοψες έτσι την Κροτόνε ρε Λαουτάρο;

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έκανε «φύλλο και φτερό» την άμυνα της Κροτόνε και με τέσσερα γκολ οδήγησε την Ίντερ στη νίκη (6-2) και την κορυφή της Serie A.

Πως την πετσόκοψες έτσι την Κροτόνε ρε Λαουτάρο;

Μπορεί να ζορίστηκε αρκετά, αλλά η Ίντερ είχε… Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός επιθετικός πέτυχε τέσσερα τέρματα και οδήγησε τους «νερατζούρι» στη νίκη κόντρα στη μαχητική Κροτόνε (6-2), ανεβάζοντας τους στην κορυφή της Serie, με παιχνίδι περισσότερο από τη Μίλαν. Τρομερό παιχνίδι και από τον Λουκάκου με γκολ και ασίστ, με τον Βέλγο φορ, όμως, να γίνεται αναγκαστική αλλαγή.

Ημίχρονο… πάνω-κάτω με τέσσερα γκολ

Η Ίντερ μπήκε μουδιασμένα στο ματς και το πλήρωσε. Μόλις στο 11′ η Κροτόνε έδωσε την… προειδοποίηση της. Ο Περέιρα βρέθηκε απέναντι από τον Χαντάνοβιτς από πλάγια θέση, με τον Σλοβένο τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ. Από την εξέλιξη της φάσης η Κροτόνε άνοιξε το σκορ! Οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν γρήγορα το κόρνερ, ο Μεσίας σέντραρε και ο Ζανελάτο με κεφαλιά στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας έκανε το 0-1. Οι «νερατζούρι» πήραν μέτρα στο γήπεδο και μόλις επτά λεπτά αργότερα βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης. Ο Λουκάκου βρήκε με όμορφη κάθετη τον Μαρτίνες κι αυτός δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Κορντάζ για το 1-1!

Οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεση τους και στο 31′ πέτυχαν την ανατροπή. Ο Βιδάλ έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρο, οι Λουκάκου και Μπαρέλα συνδυάστηκαν, με τον τελευταίο να τη γυρίζει στον Μαρτίνες που προ κενής εστίας δε δυσκολεύτηκε να δώσει το προβάδισμα στην Ίντερ! Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ. Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Βιδάλ πάτησε τον Ρέκα εντός περιοχής, με τον διαιτητή, αφού συμβουλεύθηκε το VAR να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Ο Γκόλεμιτς ήταν εύστοχος από τα 11 μέτρα και ισοφάρισε σε 2-2! Λαουτάρο

Το παιχνίδι είχε τρομερό ρυθμό και η Ίντερ λίγο έλειψε να ξαναπάρει το προβάδισμα στο 41. Ο Λουκάκου βρήκε με υπέροχη μπαλιά τον Μαρτίνες, ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Κορντάζ. Το πρώτο μέρος δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

«Καθάρισαν» Λαουτάρο και Λουκάκου

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο, με την Κροτόνε να είναι η πρώτη που απείλησε. Στο 55′ ο Ριβιέρ πλάσαρε από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύθηκαν την ευκαιρία τους και το πλήρωσαν δύο λεπτά αργότερα. Ο Μπρόζοβιτς επωφελήθηκε από μια κόντρα έξω από την περιοχή της Κροτόνε και με κάθετη πάσα βρήκε τον Μαρτίνες που πέτυχε χατ τρικ, δίνοντας προβάδισμα στην Ίντερ!

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, έκαναν τέσσερα τα τέρματα τους στο 64′. Ο Λουκάκου πήρε… παραμάζωμα τον Λουπέρτο και δε λάθεψε απέναντι από τον Κορντάζ, φτάνοντας τα 12 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και τα 50 με τη φανέλα της Ίντερ! Ο Βέλγος φορ, πάντως, τραυματίστηκε στο 75ο λεπτό και έγινε αναγκαστική αλλαγή, σκορπίζοντας ανησυχία στο «στρατόπεδο» της Ίντερ. Στο 78′ οι γηπεδούχοι βρήκαν ακόμα ένα τέρμα. Σκόρερ ποιος άλλος; Μα ο Λαουτάρο Μαρτίνες! Ο Πέρισιτς βρήκε χόρο και σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Κορντάζ έδιωξε, αλλά ο Λαουτάρο πήρε το «ριμπάουντ» και με κεφαλιά έκανε το 5-2! Λαουτάρο

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και στο 88ο βρήκε ακόμα ένα γκολ. Ο Νταρμιάν γύρισε στον Χακίμι που με πλασέ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 6-2! Με τη νίκη αυτή η Ίντερ ανέβηκε στην κορυφή της Serie A με 36 βαθμούς σε 15 αγωνιστικές, δύο μπροστά από τη Μίλαν που έχει παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, η Κροτόνε έμεινε στους μόλις 9 βαθμούς μετά από 15 αγωνιστικέ και στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (81′ Κολάροφ), Χακίμι, Μπαρέλα (71′ Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Βιδάλ (46′ Σένσι), Γιανγκ (75′ Νταρμιάν), Μαρτίνες, Λουκάκου (75′ Πέρισιτς).

Κροτόνε (Τζιοβάνι Στρόπα): Κορντάζ, Γκόλεμιτς (86′ Τζίτζι), Μαρόνε, Λουπέρτο (70′ Μαγκαλάν), Περέιρα, Μολίνα (86′ Βούλιτς), Ζανελάτο, Εντουάρντο Ενρίκε, Ρέκα, Μεσίας (86′ Ρόγιας), Ριβιέρ (62′ Σίμι).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ