ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Το ξέσπασμα των «Μπιανκονέρι» στη νίκη επί της Μίλαν!

Η Γιουβέντους ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο ντέρμπι με τη Μίλαν, με τους ποδοσφαιριστές του Αντρέα Πίρλο να χαίρονται με τη ψυχή τους τη μεγάλη νίκη.

Το ξέσπασμα των «Μπιανκονέρι» στη νίκη επί της Μίλαν!

Ίσως η καλύτερη – σήμερα πιο σημαντική – εμφάνιση της Γιουβέντους υπό την καθοδήγηση του Αντρέα Πίρλο. Η «Μεγάλη Κυρία» πήγε στο Μιλάνο μονάχα για ένα αποτέλεσμα, τη νίκη και τα κατάφερε. Το ντέρμπι ανάμεσα στη Μίλαν και τη Γιουβέντους βάφτηκε «μπιανκονέρο» με την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο να θριαμβεύει με 3-1.

Μια καθαρή νίκη η οποία διατηρεί ζωντανούς τους πρωταθλητές Ιταλίας στο κόλπο της πρώτης θέσης. Το χθεσινό ματς είχε χαρακτήρα τελικού για την ομάδα από το Τορίνο. Σε περίπτωση ήττας η Μίλαν θα εκτόξευε τη διαφορά και ουσιαστικά θα πετούσε εκτός διεκδίκησης του τίτλου την αντίπαλό της. Τελικά όμως οι παίκτες του Αντρέα Πίρλο λειτούργησαν άψογα όντας με τη πλάτη στον τοίχο και έφυγαν νικητές από το Σαν Σίρο.

Οι «Μπιανκονέρι» επιβλήθηκαν με 3-1 των αντιπάλων τους έχοντας ως απόλυτους πρωταγωνιστές τους Φεντερίκο Κιέζα και Σέζνι. Ο πρώτος με τα δύο δικά του τέρματα έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, ενώ ο δεύτερος κατέβασε… ρολά απομακρύνοντας κάθε κίνδυνο. Μάλιστα ο Πολωνός φρόντισε στο τέλος του αγώνα με τις δηλώσεις του να θυμίσει σε όλους ποια είναι η Γιουβέντους. «Πολλοί ήταν αυτοί που μας ήθελαν νεκρούς απόψε όμως είμαστε ακόμη ζωντανοί» ανέφερε χαρακτηριστικά. Η Γιουβέντους ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα όμως με τέτοιες εμφανίσεις δείχνει περίτρανα πως δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα ποσταρίσματα των περισσότερων παικτών της «Μεγάλης Κυρίας» στο Instagram. Φεντερίκο Κιέζα, Αντρέα Πίρλο, Άαρον Ράμσει, Ματίας Ντε Λιχτ και αρκετοί ακόμη ανέβασαν φωτογραφίες στους προσωπικούς λογαριασμούς τους. Γιουβέντους Μίλαν

Σπουδαία νίκη της Γιουβέντους – Έσπασε το αήττητο της Μίλαν

Η εξαιρετική εμφάνιση των παικτών του Αντρέα Πίρλο πιθανότατα να αιφνιδίασε τους Μιλανέζους. Η Γιουβέντους είχε απαντήσεις σε όλα τα όπλα των «Ροσονέρι». Η Μίλαν με αυτή την ήττα παρέμεινε στην κορυφή ωστόσο έχασε το εκπληκτικό αήττητο σερί το οποίο και έτρεχε από το ξεκίνημα σε σεζόν. Βέβαια όπως είπε και ο Πιόλι ήταν απλά ένα σημαντικό παιχνίδι και όχι τελικός.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ