Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ που γυάλιζε το μάτι της!(vid)
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ που γυάλιζε το μάτι της!(vid)

Η Λίβερπουλ παρουσιάστηκε καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο και διέλυσε την Άστον Βίλα με 4-1 και προκρίθηκε για το FA Cup.

08.01.2021 | 23:38

Η Λίβερπουλ με ένα τρομερό και φοβερό δεύτερο ημίχρονο κέρδισε την Άστον Βίλα με 4-1 εκτός έδρας και πέρασε στην επόμενη φάση του FA Cup. Το πρώτο ημίχρονο έληξε στο 1-1 όμως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κρατούσε το καλό για το δεύτερο μισό. Με συντριπτική κατοχή της μπάλας, 28 σουτ και 13 προσπάθειες στην εστία, η Λίβερπουλ δεν άφησε κανένα περιθώριο και κέρδισε άνετα τους «χωριάτες» με το εμφατικό 4-1. Ο Σαντιό Μανέ με δύο γκολ ήταν ο άνθρωπος του αγώνα και αυτός που ξεχώρισε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι η Άστον Βίλα κατέβηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την ομάδα U23. Τα κρούσματα κορωνοϊού δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να παίξουν με τη βασική τους ομάδα. Ακόμα και έτσι, πάλεψαν για ένα ημίχρονο, μέχρι να υποταχτούν στην ανωτερότητα της Λίβερπουλ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version