ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Η Σίτι βλέπει στον Χάαλαντ τον επόμενο Αγκουέρο

Η Μάντσεστερ Σίτι ψάχνουν εδώ και καιρό τον διάδοχο του Κουν Αγκουέρο στην κορυφή της επίθεσης και τον βλέπουν στο πρόσωπο του Χάαλαντ.

Η Σίτι βλέπει στον Χάαλαντ τον επόμενο Αγκουέρο

Η Μάντσεστερ Σίτι μοιάζει να έχει πάρει την απόφασή της σχετικά με το μέλλον του Κουν Αγκουέρο. Το συμβόλαιο του θρυλικού Αργεντίνου στράικερ που λήγει το καλοκαίρι δε θα ανανεωθεί από τους “πολίτες”. Ο πιστός στρατιώτης της Σίτι που πρωταγωνίστησε στη γιγάντωση του κλαμπ την δεκαετία που μας πέρασε βρίσκεται στη δύση της καριέρας του. Παρόλο που παραμένει ένας δεινός στράικερ, η συχνότητα των τραυματισμών αποτρέπουν τη Σίτι από το να τον εμπιστευτεί για βασικό της φορ.

Η φετινή χρονιά, εξάλλου, δείχνει το δρόμο στην ομάδα του Γκουαρντιόλα. Ο Αγκουέρο μετράει φέτος 2 γκολ σε 9 παιχνίδια. Έχει χάσει 7 αγώνες λόγω τραυματισμών, με αποτέλεσμα να αναγκάσει αρκετές φορές τον Πεπ να πειραματιστεί στην επίθεση.

Με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, μάλιστα, να βρίσκεται επίσης συχνά στα πιτς, η Μάντσεστερ Σίτι έχει αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση ενός βαρβάτου φορ το επόμενο καλοκαίρι.

Έχει βάλει στο μάτι τον Χάαλαντ

Για τη συγκεκριμένη θέση, η Μάντσεστερ Σίτι έχει βάλει στο μεραγραφικό της στόχαστρο τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Σύμφωνα με τον Μάρτιν Μπλακμπερν της Sun, οι “πολίτες” βλέπουν στο πρόσωπο του Νορβηγού τον άνθρωπο που μπορεί να τους καθοδηγήσει για τα “επόμενα 10 χρόνια”.

Γι΄αυτό το λόγο ενδιαφέρονται για εκείνον αν γίνει διαθέσιμος το καλοκαίρι. Η ομάδα του Μάντσεστερ θεωρεί ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί μία ρήτρα μεταπώλησης που είχε βάλει στον Σάντσο. Θυμίζουμε ότι τον είχε πουλήσει στους Βεστφαλούς πριν 5 χρόνια. Ειδικότερα, πιστεύει ότι μπορεί να τη “ξεχάσει” για μία συμφωνία με τον Χάαλαντ.

Ο Αγκουέρο “γυάλισε” στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Κουν Αγκουέρο διανύει τους τελευταίους 6 μήνες του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Σίτι. Έτσι, είναι ήδη ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει για το μέλλον του. Μία από τις ομάδες που τον έχει βάλει στο μάτι είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τον ποδοσφαιρικό ατζέντη, Μπρούνο Σατέν, ο τεχνικός των Παριζιάνων, Μαουρίσιο Ποκετίνο, θα κάνει τον Αργεντίνο τον βασικό μεταγραφικό του στόχο το καλοκαίρι.

Ειδικότερα, σε μία συνέντευξή του στο Canal+, o Σατέν ισχυρίστηκε ότι ο πρώην κόουτς της Τότεναμ ενδιαφέρεται να αποκτήσει τις υπηρεσίες του 32χρονου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ