Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μουρίνιο και Ποτσετίνο στα πόδια του Έρικσεν!
Ίντερ

Μουρίνιο και Ποτσετίνο στα πόδια του Έρικσεν!

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν πρόκειται να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Ίντερ και ο Ζοσέ Μουρίνιο και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ετοιμάζουν τις κινήσεις τους.

10.01.2021 | 17:38

Ο Κρίστιαν Έρικσεν εξελίχθηκε γρήγορα από τον νέο ηγέτης της Ίντερ σε κακό μπελά. Οι νερατζούρι έκαναν πέρυσι τον χειμώνα μία μεγάλη κίνηση και έφεραν τον Δανό στο Μιλάνο. Αυτή η μεταγραφή ήταν για να αλλάξει επίπεδο η ομάδα και να δείξει ότι η Ίντερ θέτει πολύ υψηλούς στόχους πλέον. Από τα σπουδαία λόγια όμως, περάσαμε στην απογοήτευση. Πλέον, ο Έρικσεν βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Αντόνιο Κόντε, με τον προπονητή της Ιντερ, να τον έχει χρησιμοποιήσει σε μόλις 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Παρά τη νέα καλοκαιρινή ευκαιρία, ο Έρικσεν πλέον είναι δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Παρά την κακή εξέλιξη της καριέρας του, ο παίκτης δεν περνάει απαρατήρητος. Για τον Δανό μεσοεπιθετικό, ενδιαφέρεται η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τον ξέρει καλά από την κοινή θητεία τους στην Τότεναμ. Έτσι, σκέφτεται πολύ σοβαρά να κινηθεί για την απόκτησή του. Η συνεργασία του θα είναι κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της αγωνιστικής του εικόνας και ο Ποτσετίνο πιστεύει πολύ σε αυτόν. Ωστόσο η Παρί δεν παίζει μόνη της σε αυτό το παιχνίδι. Για τον 28χρονος άσο, υπάρχει και άλλη εναλλακτική και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο Λονδίνο και στους «πετεινούς».

Στο κόλπο Τότεναμ και Μουρίνιο

Οπως αναφέρει το «Sky Sport», ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει δώσει την συγκατάθεσή του για την απόκτηση του Ερικσεν και το μόνο που μένει να διευθετηθεί, είναι οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας. Οι ετήσιες απολαβές του έμπειρου άσου στην Ιταλία, είναι κοντά στα επτά εκατομμύρια ευρώ, ποσό που υπερβαίνει το ανώτατο όριο που έχουν θέσει οι διοικούντες την Τότεναμ. Αλλά το γεγονός ότι και οι δύο πλευρές θέλουν να γίνει το deal είναι πολύ πιθανό αυτό τελικά να επιτευχθεί. Εξάλλου η Ίντερ είναι πολύ ανοιχτή στην παραχώρηση του παίκτη της.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version