ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι ξεπέρασε τον Κριστιάνο μέσω… Γρανάδα!

Ο Λιονέλ Μέσι είχε τρελά κέφια στο χθεσινό παιχνίδι με τη Γρανάδα, με τον Αργεντινό να πετυχαίνει δύο γκολ, με το ένα εξ' αυτών να του χαρίζει την πρωτιά.

Ο Μέσι ξεπέρασε τον Κριστιάνο μέσω… Γρανάδα!

Σαν σίφουνας πέρασε η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ από την έδρα της Γρανάδα. Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν επιβλήθηκε των αντιπάλων της με το ευρύ 4-0 έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή της τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ βρέθηκε σε εξαιρετική κατάσταση σκοράροντας δις συμβάλοντας τα μέγιστα στο «τρίποντο» της ομάδας του.

Ο 33χρονος αστέρας μοιάζει με το ξεκίνημα του 2021 να βρίσκει ξανά τον παλιό του καλό εαυτό. Τρεις διαδοχικές νίκες για τους «μπλαουγκράνα» στη χρονιά και μάλιστα όλες εκτός έδρας. Ο Μέσι είναι ξανά ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα. Ο παίκτης που μπορεί να δώσει χαμόγελο ξανά στους οπαδούς της. Δύο εκπληκτικά τελειώματα χθες στο τέρμα του Σίλβα ήταν αρκετά στο να φέρουν ξανά στη κορυφή.

Ένα πανέμορφο πλασέ και ένα πανέξυπνο φάουλ. Ο Αργεντινός έκλεισε ιδανικά το πρώτο ημίχρονο στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της Γρανάδα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το έξυπνο χτύπημά του ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με τη μπάλα να καταλήγει συρτά στη γωνία του.

Τα πρωτεία στον Μέσι – Ένα γκολ πίσω του ο Κριστιάνο

Αυτό ήταν το γκολ νούμερο 48 για τον Μέσι με απευθείας χτύπημα φάουλ. Το επίτευγμα αυτό σύμφωνα με τα στατιστικά τον φέρνει πρώτο εν ενεργεία ποδοσφαιριστή με τις περισσότερες εκτελέσεις. Μέχρι χθες βρισκόταν στη πρώτη θέση έχοντας συγκάτοικο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όντας μαζί στα 47 απευθείας φάουλ σε επίπεδο συλλόγων. Από σήμερα όμως ο Αργεντινός απολαμβάνει τη μοναξιά άλλης μίας κορυφής.

Ο Λιονέλ Μέσι δείχνει τις τελευταίες να έχει ανεβάσει κατακόρυφα τη ψυχολογία του. Αυτό επιδρά ευεργετικά και στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί χρειάζονται τον ηγέτη τους αναζητώντας συνεχόμενες νίκες, οι οποίες θα τους βάλουν ξανά στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Οι τρεις διαδοχικές εκτός έδρας νίκες με Ουέσκα, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Γρανάδα είναι ένα σημάδι. Αυτό που χρειάζεται όμως η Μπαρτσελόνα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η διάρκεια. Χάρις αυτήν θα καταφέρει να ασκήσει πίεση σε Ρεάλ Μαδρίτης και περισσότερο όλων στην Ατλέτικο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ