Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΣΟΚ στην Ντόρτμουντ: Ρήξη αχιλλείου ο Βίτσελ!
Ντόρτμουντ

ΣΟΚ στην Ντόρτμουντ: Ρήξη αχιλλείου ο Βίτσελ!

Σοβαρότατο πλήγμα για την Ντόρτμουντ μιας και ο Άξελ Βίτσελ υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα στο χθεσινό ματς με τη Λειψία. Χάνει τη σεζόν και πιθανώς το Euro.

10.01.2021 | 19:12

Γλυκόπικρη γεύση είχε η μεγάλη νίκη της Ντόρτμουντ στην έδρα της Λειψίας με 3-2. Καθώς είδε τον Άξελ Βίτσελ να τραυματίζεται σοβαρά. Αν και δεν προήλθε από σύγκρουση με αντίπαλο παίκτη ο τραυματισμός του. Μόνος του επί της ουσίας πάτησε άτσαλα ο Βέλγος άσος της Μπορούσια.

Οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων της Ντόρτμουντ, για τον τραυματισμό του Άξελ Βίτσελ δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βέλγος μέσος έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα στο αριστερό πόδι. Γεγονός το οποίο σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και -πιθανότατα- και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.

Χάνει τη σεζόν και όχι μόνο ο Βίτσελ

Ο άτυχος 31χρονος άσος θα περάσει σύντομα την πόρτα του χειρουργείου και λογικά θα επανέλθει στα γήπεδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Εμρέ Τσαν είναι ο ποδοσφαιριστής που καλείται να καλύψει το κενό του Βίτσελ, με τους ανθρώπους της Μπορούσια να μην δείχνουν, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των γερμανικών ΜΜΕ, διάθεση να προχωρήσουν σε μεταγραφή.

Να αναφέρουμε ότι τη φετινή σεζόν ως τώρα ο Βίτσελ έχει αγωνιστεί σε 22 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτές έχει πετύχει ένα γκολ, αλλά είναι σημαντική η γενικότερη συνεισφορά του διεθνούς άσου.

Πλέον η Ντόρτμουντ δεν θα τον έχει και καλείται ο προπονητής της να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς αυτόν. Πραγματικά κρίμα γιατί μιλάμε για έναν σοβαρό τραυματισμό στον μυ που βρίσκεται πάνω από τον αστράγαλο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version