ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Δεν ταίριαξε στη Ρεάλ στέριωσε στη Σεβίλλη o Λοπετέγκι!

Ο Τζουλιέν Λοπετέγκι επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο από τη διοίκηση της Σεβίλλης για τον τρόπο που έχει οδηγήσει την ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια.

Δεν ταίριαξε στη Ρεάλ στέριωσε στη Σεβίλλη o Λοπετέγκι!

To πέρασμά του στη Ρεάλ Μαδρίτης… ανεμικό! Ο Τζουλιέν Λοπετέγκι δεν κατάφερε ποτέ να ανταποκριθεί στον ρόλο του προπονητή στη «Βασίλισσα». Ίσως δεν είχε την ικανότητα να υπερισχύσει των μεγάλων προσωπικοτήτων. Ίσως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε την υπομονή που θα άξιζε για εκείνον. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Ο Ισπανός προπονητής έκλεισε μονομιάς τα κεφάλαια εθνικής Ισπανίας και Ρεάλ και άνοιξε ένα άλλο, αυτό της Σεβίλλης.

Στην Ανδαλουσία ο 54χρονος δείχνει να βρίσκει την Ιθάκη του. Η Σεβίλλη του έχει δώσει τα… κλειδιά και εκείνος φροντίζει το σπίτι του να είναι αστραφτερό. Η περσινή χρονιά είναι ο καθρέφτης του τι μπορεί να καταφέρει ο Λοπετέγκι αν οι συνθήκες τον βοηθούν. Οι Σεβιγιάνοι κατέκτησαν τον θεσμό τους, το Europa League και σήκωσαν ψηλά την ισπανική σημαία σε μια χρονιά που οι «μεγάλοι» έμειναν στα ρηχά. Λοπετέγκι

Νέο συμβόλαιο στον Λοπετέγκι

Η Σεβίλλη έχει φτιάξει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή της. Ακόμα και σε παιχνίδια που η ομάδα του δεν δείχνει να παρουσιάζεται καλή καταφέρνει να παίρνει αυτό που θέλει. Ο Τζουλιέν Λοπετέγκι έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των ανθρώπων της διοίκησης και κείνοι με τη σειρά τους τον ανταμείβουν.

Ο 54χρονος τεχνικός υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τον ισπανικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Η υπογραφή αυτή ήρθε να επιστεγάσει την άρρηκτη συνεργασία των δύο πλευρών επιβραβεύοντας τον Ισπανό για την εξαιρετική δουλειά. Κάτι που κάνει και τη φετινή σεζόν. Η ομάδα από την Ανδαλουσία βρίσκεται στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ωστόσο τρία παιχνίδια λιγότερα.

Η πρόσφατη νίκη επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Λοπετέγκι. Επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα αυτό ενάντια στη πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Μια συνάντηση την οποία έχει κάθε λόγο να φοβάται ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Αν κάποια ομάδα μπορεί να ανακόψει τη πορεία των πρωτοπόρων αυτή είναι η Σεβίλλη του Λοπετέγκι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ