Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Πιόντεκ επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος!
Serie A

O Πιόντεκ επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος!

Ο Κρίστοφ Πιόντεκ παρουσιάζεται έτοιμος να αφήσει έστω και προσωρινά τη Μπουντεσλίγκα και τη Χέρτα και να επιστρέψει στην αγαπημένη του Σέριε Α.

12.01.2021 | 12:14

Ποιος θα ξεχάσει την εκπληκτική πορεία του Κρίστοφ Πιόντεκ στη Γένοβα. Ο Πολωνός επιθετικός στο πρώτο μισό της σεζόν 2018/19 είχε καταφέρει να βρει δίχτυα 19 φορές σε 21 παιχνίδια με τη φανέλα των «ροσομπλού». Η συνέχεια τον βρήκε στο Μιλάνο και τους «Ροσονέρι» όμως εκείνος έδειξε εκεί να βρίσκεται πολύ μακριά από τις εικόνες του Λουίτζι Φεράρις.

Η παραμονή του στο Σαν Σίρο κράτησε έναν χρόνο μιας και οι Μιλανέζοι αποφάσισαν τη πώληση του στη Χέρτα. Στη Γερμανία η φετινή σεζόν τον βρίσκει σε ρηχά νερά έχοντας σκοράρει μόλις τέσσερις φορές 15 εμφανίσεις. Όπως αναφέρει το Gazzetta dello Sport ο Πολωνός τις τελευταίες ώρες έχει δεχθεί το έντονο ενδιαφέρον της αγαπημένης του Τζένοα.

H Τζένοα ψάχνει το colpo grosso με Πιόντεκ

Οι Γενοβέζοι αναμένεται να προβούν σε σαρωτικές αλλαγές τις προσεχείς ημέρες με σκοπό τη προσθήκη ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Ο σύλλογος βρίσκεται σταθερά κοντά στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, αποτέλεσμα η διοίκηση να τρέχει να σώσει τη κατάσταση. Ο Κρίστοφ Πιόντεκ φαντάζει ως η καλύτερη δυνατή λύση για τη γραμμή κρούσης της ιταλικής ομάδας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η Τζένοα αναμένεται να ζητήσει άμεσα τον δανεισμό του παίκτη από τη Χέρτα. Το μοναδικό «αγκάθι» στην υπόθεση είναι το βαρύ συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο οι Ιταλοί δυσκολεύονται να καλύψουν. Αν οι δύο ομάδες συμφωνήσουν τότε ο Πολωνός θα επιστρέψει ξανά στην ομάδα στην οποία μεγαλούργησε.

Η Τζένοα εκτός του Πιόντεκ κυνηγά και άλλες περιπτώσεις. Τις τελευταίες ημέρες στη Γέβοβα φημολογείται άλλη μία επιστροφή, η οποία μάλιστα έχει έντονο ελληνικό χρώμα. Πρόκειται για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, με τον κεντρικό αμυντικό της Άρσεναλ να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο έμπειρος στόπερ από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν έχει βρεθεί στο περιθώριο, με τον Μίκελ Αρτέτα να τον τοποθετεί εξαρχής στη μεταγραφική του λίστα. Θυμίζουμε πως ο «Sokratis» είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν στη Τζένα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version