ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο χάρτης των γκολ του Μέσι που δείχνει το μεγαλείο του (pic)

Ένας χάρτης που δείχνει την πρώτη επαφή του Μέσι στο γήπεδο πριν σκοράρει κάθε τέρμα του με τη Μπαρτσελόνα αναδεικνύει το μεγαλείο του.

Ο χάρτης των γκολ του Μέσι που δείχνει το μεγαλείο του (pic)

O Λιονέλ Μέσι φέτος ξεπέρασε τον Πελέ σε τέρματα που έχει πετύχει κάποιος ποδοσφαιριστής μόνο με έναν σύλλογο. Ήδη επεκτείνει αυτό το ρεκόρ έχοντας φτάσει πια τα 648 γκολ με τη Μπαρτσελόνα. Την μοναδική ομάδα της φανέλα της οποίας έχει φορέσει στην καριέρα του.

Ο Αργεντίνος έχει πετύχει μία σειρά από σπουδαία τέρματα στα 16 χρόνια του στην ανδρική ομάδα των Καταλανών. Από όλα έχει ο μπαξές. Γκολ με το αριστερό, με το δεξί, με το κεφάλι, από φάουλ, με σόλο προσπάθειες με μακρινά σουτ και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί κάποιος.

Ένα εντυπωσιακό γράφημα είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα σχετικά με τον τρόπο που σκοράρει ο Μέσι και αναδεικνύει γιατί είναι εξωγήινος. Ειδικότερα, στην παρακάτω φαίνεται ένας χάρτης του γηπέδου, όπου απεικονίζεται σε ποιο σημείο έκανε ο Αργεντινός την πρώτη του επαφή πριν σκοράρει κάθε ένα από τα 648 του τέρματα με τη Μπάρτσα.

Με άσπρο απεικονίζονται τα χτυπήματα των φάουλ του. Αν προσέξει κανείς, ο Μέσι έχει σκοράρει όχι μία ούτε 2 αλλά πολλές φορές ξεκινώντας την προσπάθειά του από το κέντρο. Με μία προσεκτική ματιά στο χάρτη, μάλιστα θα προσέξει ένα σημάδι πίσω από τη μεσαία γραμμή. Πρόκειται για το θρυλικό γκολ που πέτυχε κόντρα στη Χετάφε το 2007 και τον έκανε να μοιάσει λίγο ακόμα με τον Μαραντόνα.

Μέσι: Το δεύτερο καλύτερό ξεκίνημα έτους στην καριέρα του

Ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται ότι άλλαξε η χρονιά και σεληνιάστηκε. Μετά από το πολύ μέτριο για τα δικά του στάνταρ 2020, ο Αργεντίνος φορτώνει ξανά τα δίχτυα με την ευκολία που το έκανε στο παρελθόν. Είναι φανερό ότι το κέφι και η καλή διάθεση έχουν επιστρέψει για τον Μέσι.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό αντικατοπτρίζεται στα νούμερα του. Ειδικότερα, μετράει 4 γκολ μέσα στο 2021 μετά από 3 αγώνες. Στη χθεσινή νίκη (9/1) επί της Γρανάδα πέτυχε 2 γκολ, όπως έκανε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Γκολ δεν είχε πετύχει στον πρώτο αγώνα του νέου έτους κόντρα στην Ουέσκα, την οποία κέρδισε η ομάδα του με 1-0.

Αυτά τα 4 γκολ μέχρι τις 10 Γενάρη αποτελούν το 2ο καλύτερο ξεκίνημα του σε ένα ημερολογιακό έτος στην καριέρα του. Μόνο το 2016 είχε ξεκινήσει το έτος με το πόδι πιο πατημένο στο γκάζι. Τότε είχε σημειώσει 5 γκολ μέχρι τις 10 Γενάρη. Συγκεκριμένα, είχε αγωνιστεί 2 φορές κόντρα στην Εσπανιόλ (για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα) και μία απέναντι στη Γρανάδα. Είχε σημειώσει ένα χατ-τρικ κόντρα στους Καταλανούς και μία ντομπιέτα κόντρα στη Γρανάδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ