ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ένας Ραούλ πέταξε εκτός Σούπερ Καπ τη Ρεάλ (vid)

Χάρη σε 2 γκολ του Ραούλ Γκαρσία, η Αθλέτικ Μπιλμπάο προκρίθηκε στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, αποκλείοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένας Ραούλ πέταξε εκτός Σούπερ Καπ τη Ρεάλ (vid)

Για μία θέση στον τελικό του Σούπερ Καπ η Μπιλμπάο αντιμετώπισε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο στάδιο “Λα Ροσαλέδα”. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πέτυχε την έκπληξη και θα διεκδικήσει το τρόπαιο με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα μετά τη νίκη με 2-1. Οι Βάσκοι ήταν πιο αποτελεσματικοί κόντρα σε μία άτυχη Ρεάλ που είδε 2 φορές το δοκάρι και μία το VAR να την αποτρέπουν από το να σκοράρει.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Αθλέτικ Μπιλπάο πατούσε καλύτερα στο γήπεδο στο ξεκίνημα. Η πίεση σε όλο το γήπεδο προβλημάτιζε την ανάπτυξη των “μερένχες”.

Με αυτόν τρον τρόπο, οι Βάσκοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Ειδικότερα, μετά από πίεση ψηλά, ο Βάσκεζ πραγματοποίησε λανθασμένη μεταβίβαση, που άφησε εκτεθειμένη την άμυνα των Μαδριλένων. Ο Ραούλ Γκαρσία το εκμεταλλεύτηκε και με άψογο πλασέ έγραψε το 1-0.

Ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά στο 22ο λεπτό με μακρινό σουτ, το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Η ομάδα του Ζιντάν πραγματοποιούσε αρκετά αβίαστα λάθη και ήταν μονότονη στην ανάπτυξη της. Συγκεκριμένα, με τα ανεβάσματα των μπακ της επιχειρούσε σέντρες προς τους Ασένσιο, Αζάρ και Μπενζεμά που πατούσαν περιοχή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απείλησε με αυτό τον τρόπο στο 32ο Λεπτό. Ειδικότερα, ο προωθημένος Βάσκεζ γύρισε προς τη μικρή περιοχή τη μπάλα αλλά ο Ασένσιο πλάσαρε άουτ.

Και ενώ η Ρεάλ είχε την κατοχή της μπάλας, η Μπιλμπάο ήταν αυτή που βρήκε γκολ. Ειδικότερα, η βραδιά εξελισσόταν σε εφιαλτική για τον Λούκας Βάσκεζ. Ο Ισπανός μπακ ανέτρεψε τον αντίπαλο του μέσα στην περιοχή, με αποτέλεσμα να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ των Βάσκων. Ο Ραούλ Γκαρσία ανέλαβε την εκτέλεση και διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του τέρμα όσο και της ομάδας του.

Δοκάρι και VAR σταμάτησαν τη Ρεάλ

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, απείλησε πρώτη η Μπιλμπάο. Ο Μουνιαίν πήρε αφύλαχτος την κεφαλιά στο 50ο λεπτό αλλά δεν βρήκε εστία. Η απάντηση της Ρεάλ ήρθε με ένα πλασέ του Ασένσιο μέσα από την περιοχή που τράνταξε το κάθετο δοκάρι 10 λεπτά αργότερα.

Ο ίδιος παίκτης τράνταξε ξανά το δοκάρι με έναν κεραυνό στο 68ο λεπτό. Η Ρεάλ πίεζε σε αυτό το διάστημα για ένα γκολ που θα την έβαζε ξανά στη διεκδίκηση της πρόκρισης, με την Αθλέτικ να έχει συνεχώς παθητικό ρόλο.

Έτσι, πήρε αυτό που άξιζε μειώνοντας με τον Μπενζεμά στο 75ο λεπτό μετά από ασίστ του Κασεμίρο. Ένα λάθος της Ρεάλ λίγο έλειψε να της κοστίσει στο 80΄αλλά ο Κουρτουά νίκησε τον Βίγιαλίμπρε σε τετ α τετ.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Μπενζεμά σκόραρε ξανά αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ. Παράλληλα, έχασε ευκαιρίες με τον Μεντί και τον Ράμος προς το τέλος αλλά τίποτα δεν άλλαξε όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ