ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Επίσημο: Ο Γιόβιτς επέστρεψε στην Άιντραχτ! (pic)

Ο Λούκα Γιόβιτς επέστρεψε και επίσημα στην Άινταχτ Φρανκφούρτης ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, θέλοντας να... σώσει την καριέρα του.

Επίσημο: Ο Γιόβιτς επέστρεψε στην Άιντραχτ! (pic)

Ήταν γνωστό εδώ και λίγο καιρό και πλέον πήρε επίσημο χαρακτήρα. Ο Λούκα Γιόβιτς επέστρεψε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο ίδιος δεν υπολογιζόταν από τον Ζινεντίν Ζιντάν εδώ και καιρό και έψαχνε σταθερό χρόνο συμμετοχής. Κάτι που δεν θα μπορούσε με τίποτα να βρει στη «βασίλισσα» πλέον. Έτσι ο Σέρβος επιθετικός πήρε την απόφαση της μεγάλης επιστροφής στη Γερμανία. Στην ομάδα με την οποία έφτιαξε ουσιαστικά το όνομα του, προτού τελικά μετακομίσει στη Μαδρίτη για χάρη της Ρεάλ.

Αν και Μίλαν και Γουλβς έριζαν καιρό για την απόκτηση του, η καρδιά του «έλεγε» Άιντραχτ. Εκεί έζησε την καλύτερη διετία της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ωστόσο, η σεζόν 2018-19 ήταν αυτή που έχει μείνει σίγουρα χαραγμένη, τόσο στη δική του μνήμη, όσο και των οπαδών της γερμανικής ομάδας. Τότε μέτρησε 27 γκολ και 7 ασίστ σε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους «Αετούς». Ήταν ο ηγέτης της ομάδας, η οποία τερμάτισε στην έβδομη θέση της Bundesliga και έφτασε στα ημιτελικά του Europa League, μια «ανάσα» από τον τελικό, καθώς ηττήθηκε στα πέναλτι από την Τσέλσι.

https://twitter.com/eintracht_eng/status/1349718112980054016

Η μεταγραφή «όνειρο» που έγινε… εφιάλτης

Αυτή η σεζόν αποτέλεσε και το «εισιτήριο» του για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δαπάνησε 60 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Ωστόσο, στην ισπανική πρωτεύουσα τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε ο Σέρβος επιθετικός. Από τη μια οι τραυματισμοί και από την άλλη η αδυναμία του να προσαρμοστεί στο περιβάλλον και τις απαιτήσεις της «βασίλισσας», δεν επέτρεψαν ποτέ την καθιέρωσή του στο βασικό σχήμα. Γιόβιτς

Ειδικά τη φετινή σεζόν τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα για τον Γιόβιτς. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έδειχνε να μην τον υπολογίζει καθόλου και ο Σέρβος βρισκόταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Ειδικότερα, ο Γιόβιτς έχει πάρει 208 λεπτά συμμετοχής και σε 5 εμφανίσεις δεν μετράει ούτε γκολ ούτε ασίστ. Για την ακρίβεια, έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι της ομάδας του από τις 8 Νοεμβρίου του 2020. Όπως είναι λογικό, η επιστροφή του στην Άιντραχτ γίνεται με την ελπίδα να επιστρέψει στα παλαιά στάνταρ του. Εκείνα που τον έκαναν τον πιο αγαπητό παίκτη στην ομάδα της Φρανκφούρτης. Μένει να δούμε αν θα μπορέσει να τα καταφέρει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ