ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

To μεγάλο εμπόδιο της Λίβερπουλ για μεταγραφές

Κι όμως ο κορωνοϊός με τις οικονομικές του συνέπειες δεν είναι το μόνο εμπόδιο για τη Λίβερπουλ όσον αφορά τις μεταγραφικές της κινήσεις.

To μεγάλο εμπόδιο της Λίβερπουλ για μεταγραφές

Οι τραυματισμοί φέτος έχουν ταλανίσει όσο ποτέ τη Λίβερπουλ. Τα τελευταία τρία χρόνια δεν υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα, αλλά την εφετινή χρονιά το πράγμα έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Ειδικά στην αμυντική γραμμή της πρωταθλήτριας Αγγλίας, με τον Γιούργκεν Κλοπ να προβληματίζεται έντονα.

Ο Γερμανός προπονητής είδε στο ντέρμπι με την Έβερτον τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να τραυματίζεται σοβαρά και να χάνει τη σεζόν. Ακολούθησε ο Τζο Γκόμες με σοβαρό τραυματισμό επίσης. Είδε και τον Ζόελ Μάτιπ να «μπαίνει στο κλαμπ» της… νοσοκομειακής πτέρυγας του Άνφιλντ. Αυτά όσον αφορά τους κεντρικούς αμυντικούς, θέση στην οποία πονάει όσο καμία η ομάδα του Κλοπ.

Η ανάγκη για μεταγραφές είναι επιτακτική, αλλά για την ώρα πάρα πολύ δύσκολη. Με την πανδημία να παίζει πρωταρχικό ρόλο ελέω των οικονομικών συνθηκών που έχει προκαλέσει. Και οι καταστάσεις δεν επιτρέπουν ακόμα και στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι όπως συνήθιζαν. Ωστόσο, ο κορωνοϊός δεν είναι το μόνο εμπόδιο για τη Λίβερπουλ όσον αφορά τις μεταγραφικές της κινήσεις. Λίβερπουλ

Έχει «μπουκώσει» το ρόστερ της Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ ενόψει του δεύτερου μισού της Πρέμιερ Λιγκ πρέπει να δηλώσει εκ νέου τη λίστα της. Το θέμα είναι ότι έχει γεμίσει το ρόστερ ειδικά σε όσους δεν είναι Άγγλοι. Για την ακρίβεια οι κόκκινοι έχουν 25 παίκτες δηλωμένους αυτή τη στιγμή. Οκτώ από αυτούς είναι από την Αγγλία. Πρόκειται για τους Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμες, Χάρντι, Χέντερσον, Κέλεχερ, Μίλνερ, Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν και Φίλιπς.

Επιπλέον, 16 παίκτες είναι ξένοι μεταξύ άλλων και ο Κώστας Τσιμίκας, με τον Φαν Ντάικ να μην περιλαμβάνεται ούτως ή άλλως λόγω του τραυματισμού του. Ακόμα κι έτσι, η Λίβερπουλ είναι στο όριο του επιτρεπτού αριθμού ξένων ποδοσφαιριστών.

Συνεπώς, αν αποκτήσει παίκτη, τότε ο Κλοπ θα βρεθεί στην εξής θέση. Να αφήσει εκτός τον Φαν Ντάικ ή να επιτρέψει να αποχωρήσει κάποιος άλλος. Για την ώρα οι Άντριαν και Οριγκί είναι τα φαβορί για μεταγραφή, με τον Βέλγο στράικερ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Οπότε πρώτα πρέπει να αποχωρήσει τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής και μετά να αποκτηθεί κάποιος άλλος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ