ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Θέλει να επιστρέψει στη Μίλαν ο Πάτο!

Ο Αλεξάντρε Πάτο θέλει διακαώς να επιστρέψει στην παλιά του αγάπη, τη Μίλαν, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ιταλία.

Θέλει να επιστρέψει στη Μίλαν ο Πάτο!

Ένας παλιός γνώριμος της Μίλαν έχει μια μεγάλη επιθυμία. Αυτή δεν είναι άλλη από το να φορέσει ξανά τα «ροσονέρι». Ο λόγος για τον Αλεξάντρε Πάτο ο οποίος αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί ελεύθερος στην ποδοσφαιρική αγορά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικό μέσο ενημέρωσης, γνωστοποίησε το μεγάλο του όνειρο.

Ο Αλεξάντρε Πάτο θεωρήθηκε στα… νιάτα του ένα από τα κορυφαία ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όμως δεν κατάφερε να κάνει μία καριέρα αντάξια των προσδοκιών που υπήρχαν προ 12ετίας.

Σήμερα, ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός, είναι 31 ετών και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Σάο Πάουλο.

Θέλει να παίξει με τον Ζλάταν ο Πάτο

Μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport, για την… επιθυμία του, ο Πάτο δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για μία πιθανή επιστροφή στην Ιταλία, διευκρινίζοντας ότι θα προτιμούσε την Μίλαν: «Έχω ακούσει ότι στην Ιταλία μπορεί να υπάρχουν κλαμπ που ενδιαφέρονται για εμένα. Πάτο

Θα ήταν ένα όνειρο να μπορώ να επιστρέψω στην Μίλαν, η οποία βρίσκεται στην καρδιά μου. Με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ίσως θα μπορούσαμε να παίξουμε μαζί. Θα κάναμε μια καλή ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος σέντερ φορ.

Ο Πάτο αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Μίλαν το 2007, με τους Ιταλούς να τον αποκτούν από την Ιντερνασιονάλ. Μετά από έξι χρόνια επέστρεψε στη Βραζιλία για λογαριασμό της Κορίνθιανς. Η άλλοτε ομάδα του Ρονάλντο τον παραχώρησε δανεικό στη Σάο Πάολο το 2014, μιας και δεν είχε βρει χρόνο συμμετοχής.

Μέχρι και στην Τσέλσι τον έδωσε με τη μορφή δανεισμού, σε μια απόπειρα να ξαναβρεί τον εαυτό του ο Πάτο. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στην Κορίνθιανς. Η Βιγιαρεάλ το 2016 βρέθηκε να τον αγοράσει με τρία εκατομμύρια ευρώ. Η Κορίνθιανς μόνο κορδέλα δεν του έβαλε και τον έστειλε στο «Μαδριγάλ». Ούτε εκεί στέριωσε και έναν χρόνο μετά πήγε στην Κίνα αλλάζοντας δυο ομάδες. Πρόπερσι τον Μάρτιο η Σάο Πάολο τον πήρε ξανά ως ελεύθερο και τον περασμένο Αύγουστο λύθηκε το συμβόλαιο του παίκτη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ