ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ζλάταν: «Είμαι ηγέτης και η υπόλοιπη ομάδα με ακολουθεί»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στη δίψα της Μίλαν να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ζλάταν: «Είμαι ηγέτης και η υπόλοιπη ομάδα με ακολουθεί»

Ακμαίος και ορεξάτος ενόψει της δύσκολης συνέχειας εμφανίζεται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός σούπερ σταρ στα 39 του δείχνει πανέτοιμος να ηγηθεί της Μίλαν και να τη φθάσει μέχρι το τέλος στην επιτυχία. Αυτή δεν είναι άλλη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος των Μιλανέζος.

Η χρονιά ξεκίνησε με τη… μπάλα χαμηλά ωστόσο όσο οι «Ροσονέρι» βλέπουν πως μπορούν τόσο πιστεύουν στο scudetto. Μπροστάρης αυτής της προσπάθειας είναι ο Ζλάταν, με τον Σουηδό να μετρά δέκα τέρματα σε επτά αγωνιστικές στη Σέριε Α. Ο τραυματισμός του Σουηδού στο παιχνίδι με τη Νάπολι ήταν ένα ισχυρό πλήγμα. Η Μίλαν παρόλα αυτά άντεξε τους κραδασμούς και παρέμεινε στη κορυφή. Τώρα ο 39χρονος είναι και πάλι εδώ για να δώσει το 100% για το καλό της ομάδας του.

Σε δηλώσεις του στη Corriere dello Sport, ο Ζλάταν αναφέρθηκε τόσο στους στόχους της Μίλαν όσο και στους προσωπικούς, μιλώντας και για το συμβόλαιο του με τον σύλλογο. Ζλάταν

Ζλάταν: Βλέπουμε την Αταλάντα στο Τσάμπιονς Λιγκ και όχι τη Μίλαν

«Τώρα είμαι ηγέτης. Είμαι μπροστά και όλη η υπόλοιπη ομάδα ακολουθεί. Στην πρώτη μου θητεία στη Μίλαν ήμουν απλά ένας όπως και οι υπόλοιποι. Βρήκα μια πολύ διαφορετική Μίλαν το 2020. Είναι κρίμα για τον κόσμο της ομάδας ν’ απέχει αυτός ο σύλλογος από το κορυφαίο επίπεδο. Με όλο τον σεβασμό, βλέπουμε την Αταλάντα στο Champions League κι όχι τη Μίλαν. Αν δεν υπάρχει σταθερότητα διοικητικά, δεν μπορεί να υπάρξει σταθερότητα και στο γήπεδο» ανέφερε ο Ζλάταν.

«Ήμουν στο MLS και εκεί κατάλαβα ότι ήμουν ακόμα ποδοσφαιριστής και μπορούσα να κάνω όσα ήθελα μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου. Μου πήρε έναν χρόνο να καταλάβω τι γινόταν στο MLS και μετά ξεκίνησα απλά να κυνηγάω τα γκολ. Όταν μίλησα με τον μάνατζέρ μου για το ενδεχόμενο ν’ αποσυρθώ, αποφάσισα να το κάνω στη Μίλαν γιατί θα ήταν η πιο δύσκολη αποστολή. Με ενδιέφερε να φύγω έχοντας πετύχει το ανέφικτο. Όσο είμαι καλά θα συνεχίζω και θα παίζω. Το συμβόλαιό μου τελειώνει το καλοκαίρι και τότε θα τα δούμε όλα…».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ