Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οριστικά τέλος από την Άρσεναλ ο Οζίλ
Άρσεναλ

Οριστικά τέλος από την Άρσεναλ ο Οζίλ

Οριστικά παρελθόν από την Άρσεναλ θα πρέπει να θεωρείται ο Μεσούτ Οζίλ, με τον Γερμανό επιτελικό μέσο να υπογράφει τη λύση του συμβολαίου του.

16.01.2021 | 13:39

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Μεσούτ Οζίλ στη Φενερμπαχτσέ. Ο Γερμανός μέσος έλυσε τη συνεργασία του με την Άρσεναλ, όπως υποστηρίζουν αγγλικά μέσα ενημέρωσης. Ακόμα επίσημη ανακοίνωση από τους «κανονιέρηδες» δεν έχει δημοσιευτεί.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο 32χρονος επιθετικός χαφ δεν ήθελε να παραμείνει άλλο στο ρόστερ της Άρσεναλ. Μολονότι αν έμενε μέχρι το καλοκαίρι θα έπαιρνε ακόμα 7 εκατομμύρια λίρες! Αντ’ αυτού, προτιμάει να αποχωρήσει από το Λονδίνο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Ο έμπειρος άσος αποχωρεί μετά από 7,5 χρόνια από τους Gunners και αναμένεται να ταξιδέψει στην Πόλη άμεσα.

Εδώ μπορείς να βρεις τα βίντεο του «Βασιλιά» και στο YouTube!

Ξανά με Έλληνα συμπαίκτη ο Οζίλ

Ο αριστεροπόδαρος μέσος μέχρι πρότινος ήταν συμπαίκτης με τον επίσης φευγάτο, Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Πλέον, όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί στην ίδια ομάδα με έναν έτερο Έλληνα, τον Δημήτρη Πέλκα. Ο διεθνής άσος βρίσκεται στη Φενέρ από το περασμένο καλοκαίρι όταν αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

Ο Οζίλ αν μη τι άλλο είναι «ψημένος» για τη μεταγραφή του. Αφενός γιατί στη Φενερμπαχτσέ θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αφετέρου διότι διαθέτει τουρκικές ρίζες.

Να μην ξεχάσουμε ότι για την περίπτωσή του ακούστηκε μέχρι και ομάδα από το MLS. Η αμερικανική DC Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε ως ενδιαφερόμενη για την απόκτησή του. Όμως, ο Οζίλ φέρεται να έχει πάρει την απόφασή του όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτό που απομένει πλέον είναι οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Άρσεναλ πρωτίστως. Σε δεύτερη φάση μένει να δούμε την ανακοίνωση της Φενέρ όταν θα προσγειωθεί στην Κωνσταντινούπολη και περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version