Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ψήνεται» για Λακαζέτ η Ατλέτικο Μαδρίτης!
Άρσεναλ

«Ψήνεται» για Λακαζέτ η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο Αλεξάντερ Λακαζέτ δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην Άρσεναλ και η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να κυνηγάει την περίπτωση του.

17.01.2021 | 12:54

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Άρσεναλ απέκτησε τον Αλεξάντερ Λακαζέτ. Ήταν καλοκαίρι του 2018 όταν οι «Κανονιέρηδες» δαπάνησαν 53 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρουν στο Λονδίνο. Ο Γάλλος επιθετικός αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου μέχρι τότε. Πλέον αυτό δεν ισχύει. Κι αυτό γιατί ο 29χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση, βλέποντας την πλάτη του Νικολά Πεπέ, αλλά και του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Η περσινή σεζόν της Άρσεναλ, αλλά και του ίδιου δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, αλλά η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας «χρύσωσε» το χάπι για τον σύλλογο.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει κάπως φέτος. Ναι μεν οι «Κανονιέρηδες» δεν κάνουν και την καλύτερη πορεία, αλλά ο Λακαζέτ έχει βρει ρυθμό. Ήδη μετράει 7 γκολ σε 15 συμμετοχές στην Premier League. Μάλιστα, τα 4 τελευταία του γκολ σημειώθηκαν στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις των Λονδρέζων. Στο μοναδικό παιχνίδι που ο Γάλλος φορ δε σκόραρε σε αυτό το διάστημα, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο (0-0 με την Κρίσταλ Πάλας).

(Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;)

Δεν «καίγεται» να τον κρατήσει η Άρσεναλ

Παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, ο Λακαζέτ δε δείχνει να βρίσκεται στα μακροχρόνια πλάνα του Ισπανού τεχνικού. Με το συμβόλαιο του να λήγει το επόμενο καλοκαίρι, η Άρσεναλ δε θα έλεγε και «όχι» σε μια καλή πρόταση για την παραχώρηση του. Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η ομάδα που… κυνηγάει την περίπτωση του. Οι «ροχιμπλάνκος» μπορεί να απέκτησαν τον Μούσα Ντεμπελέ πριν λίγο καιρό, αλλά ψάχνουν κάποιον πιο μόνιμο.

Άλλωστε, και ο Λουίς Σουάρες βρίσκεται πλέον στα 33 του. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχε βάλει στο μάτι τον Γάλλο επιθετικό από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η μεταγραφή του δεν τελεσφόρησε. Η ισπανική ομάδα, εφόσον ειδικά ο Ντεμπελέ, δε βρει ρυθμό θα κινηθεί για τον Λακαζέτ. Όπως αναφέρει το αγγλικό Μέσο, η Άρσεναλ δε θα στεκόταν εμπόδιο στον Γάλλο φορ, ειδικά αν η πρόταση της Ατλέτικο ήταν συμφέρουσα οικονομικά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version