Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η αποβολή του Μέσι στον επίλογο της αποτυχίας (vid)
Μπαρτσελόνα

Η αποβολή του Μέσι στον επίλογο της αποτυχίας (vid)

Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε η βραδιά για τον κάκιστο απόψε Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό αστέρα να αντικρίζει τη κόκκινη κάρτα έπειτα του διαιτητή.

18.01.2021 | 00:45

Άλλη μια μαύρη σελίδα για την Μπαρτσελόνα των τελευταίων ετών. Άλλη μια αποτυχία η οποία φανερώνει πως ο καταλανικός σύλλογος βρίσκεται στα χειρότερά του. Οι «Μπλαουγκράνα» γνώρισαν την ήττα στον τελικό του SuperCopa με 3-2 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη παράταση. Ένα παιχνίδι που καθ’ όλη τη διάρκειά του βρήκε τον Λιονέλ Μέσι μακριά από τον καλό του εαυτό.

Η Μπαρτσελόνα είχε ανάγκη τον ηγέτη της στα δύσκολα όμως αυτός απόψε ήταν απών. Μάλιστα ο Αργεντινός σούπερ σταρ φρόντισε να συνοδεύσει τη κάκιστη εμφάνιση του και με την αποβολή του στο φινάλε του αγώνα. Στο τελευταίο λεπτό της παράτασης ο Μέσι χτύπησε εκτός φάσης τον Βιγιαλίμπρε. Η απόφαση του διαιτητή ήρθε έπειτα από εισήγηση του VAR. Αυτή ήταν η πρώτη κόκκινη κάρτα στη καριέρα του Μέσι ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα

Δείτε την επίμαχη φάση και την αποβολή του Μέσι

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version