ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί δεν πρόκειται να… παρακαλέσει Νεϊμάρ- Μπαπέ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει τη συνεργασία της τόσο με τους Κιλιάν Μπαπέ όσο και με τον Νεϊμάρ, σύμφωνα με τον Λεονάρντο.

Η Παρί δεν πρόκειται να… παρακαλέσει Νεϊμάρ- Μπαπέ!

Είναι τα δύο μεγάλα αστέρια της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Νεϊμάρ και ο Κιλιάν Μπαπέ είναι τα πιο δυνατά και λαμπρά ταλέντα που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια στη γαλλική ομάδα. Αυτοί που κάνουν τη διαφορά όταν η μπάλα ζυγίζει αρκετά ή όταν πρέπει να δώσουν λίγο θέαμα παραπάνω.

Μάλιστα, οι δυο τους ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της γαλλικής ομάδας στην περσινή της εκστρατεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν ήταν πιο τυχεροί ή πιο εύστοχοι, τότε θα μπορούσαν να είχαν στείλει την ομάδα τους στο υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Όμως, οι Παριζιάνοι δεν θέλουν να τους χάσουν. Ίσα- ίσα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί τους όσο πιο νωρίς γίνεται κάτι τέτοιο. Κάτι δεν αποκλείεται να συμβεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, όπως τόνισε με δηλώσεις του στο “France Football” ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο.

(Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; ) Αλλάζει... τακτική από εδώ και πέρα η Παρί!

Αλλάζει… τακτική από εδώ και πέρα η Παρί!

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν δεν θέλει να χάσει ούτε τον Κιλιάν Μπαπέ, ούτε τον Νεϊμάρ (και οι δύο έχουν συμβόλαιο με την ομάδα ως το καλοκαίρι του 2022). Θα κάνει ό,τι μπορεί για τους κρατήσει. Ωστόσο, δεν θα πέσει στα πόδια τους.

Δεν θα τους παρακαλέσει γονατιστή. Αυτό τουλάχιστον υπογράμμισε ο Λεονάρντο που είναι σίγουρος ότι θα βρεθεί η “χρυσή τομή” και μάλιστα άμεσα!

“Νομίζω ότι έχουν πειστεί για το αν πρέπει να συνεχίσουν στην Παρί ή όχι. Νομίζω είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και έχουν μείνει μόνο τα τυπικά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτή τη στιγμή η Παρί είναι ένας σύλλογος που θα ήθελε κάθε παίκτης που έχει υψηλές απαιτήσεις και στόχους να πάει σε αυτή.

Από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να παρακαλέσουμε κανέναν παίκτη για το αν πρέπει να μείνει ή όχι. Αυτοί που πραγματικά θέλουν θα μείνουν. Τώρα όσον αφορά για τους Νεϊμάρ και Μπαπέ έχω ένα καλό προαίσθημα. Αλλά θα δούμε σε λίγο καιρό αν έχω πέσει μέσα ή έξω”, είπε στο “France Football”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ