ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Σαν Γιουνάιτεντ δεν πας στο “Άνφιλντ” να παίξεις άμυνα!»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0 με τη Λίβερπουλ, με τον Πολ Ινς να ασκεί έντονη κριτική για την αμυντική της προσέγγιση στο ματς του «Άνφιλντ».

«Σαν Γιουνάιτεντ δεν πας στο “Άνφιλντ” να παίξεις άμυνα!»

Αλώβητη πέρασε από το «Άνφιλντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν ηττήθηκαν (0-0) στο μεγάλο ντέρμπι της Premier League κι έμειναν στο +3 από την αντίπαλο τους. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν απειλήθηκε και ιδιαίτερα στο ντέρμπι κι αυτό είναι σίγουρα κάτι που πιστώνεται ο Νορβηγός προπονητής. Η ομάδα του έπαιζε «σφιχτά» και δεν έδινε χώρους στους αντιπάλους της. Κάπως έτσι έμεινε αήττητη για 9ο εκτός έδρας ματς τη φετινή σεζόν και συνολικά 16ο σερί. Ωστόσο, φαίνεται πως η αμυντική προσέγγιση της Γιουνάιτεντ, παρότι έφερε ένα καλό αποτέλεσμα δεν άρεσε σε όλους.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και των δύο ομάδων, Πολ Ινς, άσκησε έντονη κριτική στον Σόλσκιερ για την επιλογή του. «Μπορούσες να δεις ότι το πλάνο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν να αμυνθεί πολύ βαθιά στο γήπεδο από το σφύριγμα της έναρξης. Νομίζω ότι η Γιουνάιτεντ ήταν πάρα πολύ κακή στο πρώτο μέρος», τόνισε στο «TalkSport» ο πρώην Άγγλος διεθνής.  Παράλληλα, ο ίδιος έριξε το «καρφί» του στον Νορβηγό προπονητή φέρνοντας ως παράδειγμα τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ανέφερε πως ο Πορτογάλος τεχνικός είχε κατέβει στο «Άνφιλντ» με ένα ίδιο πλάνο και όλοι τον είχαν κριτικάρει για την επιλογή του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μπορείς να μας καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube Σόλσκιερ Γιουνάιτεντ

«Ήταν ευκαιρία για τη Γιουνάιτεντ να δείξει τι αξίζει»

«Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια, όταν ο Μουρίνιο είχε φέρει τη Γιουνάιτεντ στον Άνφιλντ, πάρκαρε λεωφορείο μπροστά στο τέρμα και όλοι τον κριτίκαραν. Αυτό ακριβώς έκανε και ο Σόλσκιερ στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε ότι θα αμυνθούν και θα βασιστούν στην ταχύτητα των Μαρσιάλ και Ράσφορντ για να χτυπήσουν στην κόντρα», δήλωσε ο Ινς. Ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, τονίζοντας πως η Γιουνάιτεντ έπρεπε να κυνηγήσει τη νίκη.

«Επειδή έχω παίξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν πας στο “Άνφιλντ” για να παίξεις άμυνα. Ειδικά από τη στιγμή που η Λίβερπουλ έχει τους δύο καλύτερους της μέσους στα στόπερ και δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία ματς. Ήθελα να τους δω να κυνηγάνε το ματς. Γιατί μπορούσαν να το κερδίσουν. Ήταν μια ευκαιρία για τη Γιουνάιτεντ να δείξει τι αξίζει εκεί μέσα. Ωστόσο, απλά κλείστηκε πίσω, κάτι που με απογοήτευσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ