ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μπαπέ έχει νεύρα και ο Ποτσετίνο εξηγεί…

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μίλησε για το θέμα της ανανέωσης του Κιλιάν Μπαπέ, λέγοντας μάλιστα ότι ο Γάλλος είναι χαρούμενος στην ομάδα.

Ο Μπαπέ έχει νεύρα και ο Ποτσετίνο εξηγεί…

O Κιλιάν Μπαπέ είναι το μεγάλο θέμα συζήτησης σε όλη τη Γαλλία. Πάνω που η Παρί γλίτωσε από τις τάσεις φυγείς του Νεϊμάρ, έχει μπλέξει τώρα με το άλλο της αστέρι. H Ρεάλ Μαδρίτης είναι εδώ και αρκετό καιρό γνωστό ότι θα κινηθεί για τον Κιλιάν Μπαπέ. Η πιάτσα βουίζει και το ίδιο κάνουν και τα αφτιά του Μπαπέ που σκέφτεται σοβαρά τη μεταγραφή του. Μάλιστα, η Ρεάλ θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Γάλλο στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Φυσικά ο Γάλλος γνωρίζει για το ενδιαφέρον της βασίλισσας και αυτό δεν του περνάει απαρατήρητο. Κάθε άλλο θα λέγαμε.

Το συμβόλαιο του Μπαπέ λήγει το καλοκαίρι του 2022. Η ομάδα του θέλει όσο τίποτα να υπάρξει ανανέωση, καθώς από το καλοκαίρι θα απομένει μόνο ένας τελευταίος χρόνος, ο παίκτης όμως «κλωτσάει». Ο Μπαπέ θέλει να ζυγίσει τις επιλογές του και να δει ποια απόφαση είναι καλύτερη για εκείνον. Δεν είναι δεδομένο ότι θέλει να φύγει από το Παρίσι, αλλά το δεν μπορεί και εύκολα να κλήσει την πόρτα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντως αν μέχρι το καλοκαίρι οι δύο πλευρές δεν δώσουν τα χέρια, τότε πιθανότατα ο νεαρός εξτρέμ θα πάρει το αεροπλάνο για τη Μαδρίτη.

Ρίξτε μία ματιά στο κανάλι μας στο YouTube ΕΔΩ! Ποτσετίνο: «Ποιος δεν θα ήθελε τον Μπαπέ;»

Ο Ποτσετίνο ανέλαβε την Παρί και εκτός των αγωνιστικών, πρέπει να διαχειριστεί αι αυτό το θέμα. Η υπόθεση του Μπαπέ είναι η «καυτή πατάτα» που καλείται να διαχειρισθεί η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

«Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε τον Κιλιάν Μπαπέ;»

Ο Αργεντινός μίλησε στο «Cadena SER» και αναφερόμενος στον 22χρονο Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή, σχολίασε: «Ο σύλλογος εργάζεται για να ανανεώσει την συνεργασία του με σημαντικούς παίκτες και ο Κιλιάν έχει τεράστιες δυνατότητες στα 22 χρόνια του. Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε τον Κιλιάν Μπαπέ; Οι πληροφορίες τέμνονται με απίστευτο τρόπο. Ο Κιλιάν είναι χαρούμενος εδώ. Τις προάλλες, απλώς εξέφρασε την απογοήτευσή του, επειδή δεν είχε σκοράρει. Ο σύλλογος πρέπει να τον βοηθήσει, όπως και τους άλλους για να είναι ικανοποιημένοι. Θα δούμε τι θα συμβεί. Του αρέσει να είναι εδώ. Μαζί με τον Νεϊμάρ, με καλωσόρισαν με ανοιχτές αγκάλες. Μπορώ να τους ευχαριστήσω για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν. Ο Νεϊμάρ, ο Μπαπέ, ο Ντι Μαρία, ο Μαρκίνιος, ο Βεράτι, ο Νάβας, είναι πολύ ταπεινοί και αυτό μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ