ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Η Λίβερπουλ θα εκνευριστεί γρήγορα με τον Σλοτ»!
Το «διαμάντι» της Παρί θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα!
Ριβάλντο: «Αυτός πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»!
Ο Κασάνο κατηγόρησε τον Αλέγκρι και κατακεραύνωσε τον Ιντζάγκι!
H ιστορία του Βίλας Μπόας θα γινόταν εύκολα ταινία! (POD)
Μάρκο Ρόις, 2024
Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα για τελικό, δεν έχουμε προκριθεί»!
Οριστικό: Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιάγκο Σίλβα!
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σόλσκιερ: «Να διδάσκεται σε σεμινάρια ο Καβάνι»!

Τρελαμένος με τον Έντισον Καβάνι είναι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ όπως φάνηκε στις τελευταίες του δηλώσεις μετά το διπλό επί της Φούλαμ.

Σόλσκιερ: «Να διδάσκεται σε σεμινάρια ο Καβάνι»!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απώλεσε την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ μόλις για λίγες ώρες την Τετάρτη. Πήρε τη νίκη στο «Κρέιβεν Κότατζ» επί της Φούλαμ με 2-1 και επέστρεψε στο πιο ψηλό σκαλί του βαθμολογικού πίνακα. Παρά το αρχικό σοκ με το προβάδισμα στα πρώτα λεπτά (5` Λούκμαν) της Φούλαμ, η Γιουνάιτεντ αντέδρασε και επικράτησε πήρε το τρίποντο. Παραμένοντας στη κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος, με τον Σόλσκιερ να χαμογελάει…

Η ομάδα του Μάντσεστερ είχε ηγέτη τον Εντινσον Καβάνι, ο οποίος ισοφάρισε στο 21ο λεπτό. Ενώ με το γκολ του Πολ Πογκμπά στο 65` οι «κόκκινοι διάβολοι» συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Νορβηγός προπονητής της Γιουνάϊτεντ, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, έσπευσε να… απονείμει τα εύσημα στον Ουρουγουανό επιθετικό, ο οποίος τις πρώτες εβδομάδες παραμονής του στο Μάντσεστερ, δέχθηκε έντονη κριτική.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Σόλσκιερ

Ύμνησε τον Καβάνι ο Σόλσκιερ

«Ο Εντινσον Καβάνι, είναι ο ιδανικός επιθετικός μέσα στην περιοχή. Οι κινήσεις του είναι απίστευτες. Πρέπει να διδάσκονται στις σχολές. Είμαι σχεδόν απογοητευμένος όταν πηγαίνει στις πτέρυγες για να κάνει μία προσπάθεια. Επειδή είναι αυτός που θέλω να υποδέχεται την μπάλα από τις πάσες των μέσων.

Μερικές φορές πρέπει να του ζητήσω να τρέχει λιγότερο. Είναι το είδος του μεσοεπιθετικού που θέλαμε στην ομάδα μας. Συμπληρώνει ιδανικά, το τρίο που σχηματίζουν οι Αντονί Μαρσιάλ, Μάρκους Ράσφορντ και Μέϊσον Γκρίνγουντ», ανέφερε συγκεκριμένα ο Σόλσκιερ.

Να σημειώσουμε ότι υπό τις οδηγίες του προπονητή του, ο Καβάνι δείχνει το πρόσωπο που όλοι ξέρουμε. Φέτος μετράει πέντε γκολ και δυο ασίστ σε 17 συμμετοχές με την κόκκινη φανέλα. Να σημειώσουμε ότι έχει χάσει και ορισμένα παιχνίδια στη σεζόν. Συνεπώς περιμένουμε τον Ουρουγουανό να ηγείται της ομάδας του μέχρι το τέλος της σεζόν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο. Αλλά άμα συνεχίσει κατ’ αυτόν τον τρόπο, δεν αποκλείεται να ανανεωθεί και ο 33χρονος άσος να παραμείνει και του χρόνου στο «Ολντ Τράφορντ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ