ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Δεν έπαθε Ρεάλ αλλά… ίδρωσε η Μπαρτσελόνα (vid)

Από μοιραίος... ωραίος ο Ουσμάνε Ντεμπελέ, με τον Γάλλο να χάνει πέναλτι αλλά στη παράταση να δίνει στη Μπαρτσελόνα τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Copa del Rey,

Δεν έπαθε Ρεάλ αλλά… ίδρωσε η Μπαρτσελόνα (vid)

Μετά το στραπάτσο και την απώλεια του SuperCopa από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η Μπαρτσελόνα ρίχθηκε στη μάχη του Copa del Rey. Οι Καταλανοί φιλοξενήθηκαν από την Κορνέγια για τη φάση του 32 του θεσμού. Ένα παιχνίδι από το οποίο απουσίαζε ο Λιονέλ Μέσι από πλευράς «Μπλαουγκράνα». Ο Αργεντινός εκτίει την τιμωρία του για την απευθείας κόκκινη που αντίκρισε στο παιχνίδι με τους Βάσκους.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν παρέταξε την ομάδα του με αρκετούς βασικούς θέλοντας να αποφύγει αντίστοιχο κάζο με αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης χθες βράδυ. Γρκιεζμάν, Μπρέθγουειτ και τρινκάο συνέθεσαν τη τριάδα της επίθεσης. Οι Καταλανοί στο πρώτο μέρος προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία του αγώνα διατηρώντας για αρκετή ώρα τη μπάλα στα πόδια τους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπαρτσελόνα

Με τα ποσοστά κατοχής της μπάλας να αγγίζουν το 78% οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν τη μπάλα στην περιοχή των αντιπάλων τους. Οι προσπάθειες ωστόσο των επιθετικών των «μπλαουγκράνα» δεν βρήκαν ποτέ τον επιθυμητό στόχο. Στο 39′ οι Καταλανοί απόλεσαν μεγάλη ευκαιρία να μπουν μπροστά στο σκορ. Ο Αραούχο κέρδισε το πέναλτι με τον Πιάνιτς να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο Βόσνιος μέσος ηττήθηκε από τον τερματοφύλακα της Κορνέγια με το σκορ να διατηρείται στο 0-0.

Χαμένα δύο πέναλτι για τη Μπαρτσελόνα και… παράταση

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο ανοιχτό. Οι γηπεδούχοι έβλεπαν τη Μπαρτσελόνα να είναι ευάλωτη στα μετόπισθεν και άρχισαν να πιστεύουν σε δεύτερο θαύμα. Θυμίζουμε πως στον προηγούμενο γύρο η ομάδα από τη 3η κατηγορία πέταξε εκτός διοργάνωσης την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το παιχνίδι άνοιξε με τους δύο τερματοφύλακες να έχουν αρκετή δουλειά. Ο Ράμον κατέβασε… ρολά για λογαριασμό της Κορνέγια, πράγμα που έκανε τους παίκτες του Κούμαν να… αγχώνονται. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα στο 80′ όταν η Μπαρτσελόνα έχασε ακόμη ένα πέναλτι. Ο εκπληκτικός απόψε Ραμόν απόκρουσε το σουτ του Ντεμπελέ κρατώντας όρθια την ομάδα του.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Μπαρτσελόνα εγκαταστάθηκε στο μισό της Κορνέγια. Οι γηπεδούχοι φυσιολογικά οπισθοχώρησαν και μοιραία δέχθηκαν ασφυκτική πίεση από τους Καταλανούς. Ο Ραμόν όμως με εκπληκτικές επεμβάσεις διατήρησε το μηδέν μέχρι το τέλος, στέλνοντας με ηρωισμό το παιχνίδι στη παράταση.

Εκεί η Μπαρτσελόνα είχε την τύχη να απομακρύνει το άγχος με το… καλημέρα. Στο 92′ ο Ουσμάνε Ντεμπελέ πήρε τη μπάλα εκτός περιοχής και… απασφάλισε. Ο Γάλλος εξαπέλυσε δυνατό σουτ το οποίο παραβίασε την εστία του ανίκητου Ραμόν. Στο φινάλε της ημίωρης παράτασης η Μπαρτσελόνα βρήκε ακόμη ένα γκολ με τον Μπρέθγουειτ. Έτσι μοιραία στο φινάλε πανηγύρισε τη πρόκριση στη φάση των 16 του κυπέλλου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ