ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ζλάταν σε Ζαπάτα: «Έχω πιο πολλά γκολ απ’ ότι εσύ ματς»

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ντουβάν Ζαπάτα είχαν διαπληκτισμό στο τέλος του Μίλαν-Αταλάντα, με τον Σουηδό να... ρίχνει μια από τις ιντριγκαδόρικες ατάκες του.

Ζλάταν σε Ζαπάτα: «Έχω πιο πολλά γκολ απ’ ότι εσύ ματς»

Κακά τα ψέματα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι από τους παίκτες που δύσκολα μπορεί να μισήσει κάποιος. Κι ας είναι αλαζόνας αρκετές φορές. Ο ίδιος αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο πως… πρέπει να είναι αλαζόνας για τα όσα πετυχαίνει. Εξάλλου, είναι η ζωντανή απόδειξη της έκφρασης ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Για μια ακόμα σεζόν στην καριέρα του πάει κόντρα στον πανδαμάτορα χρόνο. Μετράει ήδη 12 γκολ σε 9 παιχνίδια στην Serie A με τη φανέλα της Μίλαν. Είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της, ο άνθρωπος που την οδηγεί στη διεκδίκηση του Scudetto. Του πρώτου της μετά τη σεζόν 2010/11, όταν και ο πάλι ο ίδιος αγωνιζόταν με τη φανέλα της.

Η ομάδα του Μιλάνου έχει με το μέρος της και την παράδοση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βλέπετε, οι «ροσονέρι» κέρδισαν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, δηλαδή της ομάδας που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρώτο μισό της σεζόν. Από τις 26 τελευταίες σεζόν, όταν και ξεκίνησε να ισχύει το σύστημα των τριών βαθμών στην Serie A, στις 19 ο πρωταθλητής χειμώνα κατάκτησε και το Scudetto στο τέλος της σεζόν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Είχε δίκιο τελικά ο Ζλάταν

Βέβαια, η Μίλαν παρέμεινε στην κορυφή, παρά την ήττα της από την Αταλάντα με 3-0 στο «Σαν Σίρο». Ένα παιχνίδι που σίγουρα οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι θα θέλουν να το ξεχάσουν. Η ομάδα του Μιλάνου δέχθηκε μια γερή «σφαλιάρα» σ’ ένα ματς που η εικόνα της ήταν κάκιστη. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε δηλώσεις του μετά το ματς, υποστήριξε πως ένιωθε… μόνος και απομονωμένος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. «Ένιωσαν πολύ απομονωμένος στο πρώτο ημίχρονο. Όταν έχω την μπάλα θέλω να είναι κάποιος κοντά μου για να βοηθήσει. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και ήμουν μόνος συνέχεια. Ίσως να φταίει και η πίεση που έκαναν οι παίκτες της Αταλάντα», ανέφερε.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ, πάντως, ήταν πρωταγωνιστής σε μια φάση προς το τέλος της αναμέτρησης. Η Μίλαν ζήτησε πέναλτι από τον διαιτητή της αναμέτρησης και ο Ντουβάν Ζαπάτα κάτι φαίνεται να είπε στον Ιμπραΐμοβιτς. Ο Ζλάταν δεν πρόκειται να άφηνε… το μπαλάκι να πέσει κάτω και απάντησε στον Κολομβιανό. Συγκεκριμένα, γύρισε και του είπε: «Έχω σκοράρει περισσότερες φορές απ’ ότι έχεις παίξει στην καριέρα σου». Από στατιστικής πλευράς πάντως, ο Ιμπραΐμοβιτς δεν είχε άδικο, αφού εκείνος έχει 480 γκολ στην καριέρα του σε διασυλλογικό και εθνικό επίπεδο, ενώ ο Ζαπάτα έχει αγωνιστεί σε συνολικά 333 ματς με τους συλλόγους του και την Εθνική Κολομβίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ