ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Επίσημο: Τέλος από την Τσέλσι ο Λάμπαρντ! (pic)

Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Τσέλσι, με τους «μπλε» να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Άγγλο τεχνικό.

Επίσημο: Τέλος από την Τσέλσι ο Λάμπαρντ! (pic)

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος σχεδόν «διαζυγίου», έφτασε στο τέλος του. Εδώ και αρκετές ώρες, ο Φρανκ Λάμπαρντ έμοιαζε έτοιμος να απολυθεί από την Τσέλσι. Κάτι που ανακοίνωσε, τελικά, το μεσημέρι της Δευτέρας (25/1) η ομάδα του Λονδίνου. Οι «μπλε» επισημοποίησαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον Άγγλο τεχνικό μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στον πάγκο τους. Η εμπιστοσύνη της ομάδας προς το πρόσωπο του είχε χαθεί, έτσι κι αλλιώς εδώ και αρκετό καιρό. Η Τσέλσι δεν πατούσε καλά στο γήπεδο και αποφασίστηκε τελικά η άμεση αποχώρηση του Λάμπαρντ.

«Αυτή ήταν μια δύσκολη απόφαση για την ομάδα, κυρίως επειδή έχω μια εξαιρετική προσωπική σχέση με τον Φρανκ και έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου. Ένας άνθρωπος με μεγάλη εντιμότητα και πολύ εργατικός. Ωστόσο, υπό τις αυτές τις συνθήκες θεωρήσαμε ως την καλύτερη επιλογή το να αλλάξουμε προπονητή. Εκ μέρους όλων στην ομάδα, της διοίκησης, αλλά και εγώ προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Φρανκ για τη δουλεία του ως προπονητής και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στο μέλλον. Είναι ένα σύμβολο αυτής της σπουδαίας ομάδας και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο Στάμφορντ Μπριτζ», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Από σκέψεις… τίτλου στην απόλυση

Με τη συμπλήρωση 19 αγωνιστικών, οι «Μπλε» φιγουράρουν στην 9η θέση της βαθμολογίας, έντεκα πόντους από τη κορυφή και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Λονδίνου μετράει μόλις μια νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, κι αυτό με το… ζόρι κόντρα στη Φούλαμ. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια εξέλιξη που κανείς δεν την περίμενε το καλοκαίρι. Όταν, δηλαδή, η ομάδα του Λονδίνου ξόδεψε περισσότερα από 220 εκατομμύρια λίρες για να ενισχύσει το ρόστερ.

Τότε, οι περισσότεροι θεωρούσαν πως με τον Λάμπαρντ στον πάγκο, η Τσέλσι θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα. Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν δικαίωσαν καμία πλευρά, με τον Άγγλο τεχνικό να αποτελεί πλέον παρελθόν. Συνολικά, ο πάλαι ποτέ θρύλος των «μπλε» ως ποδοσφαιριστής, έκατσε στον πάγκο τους για 84 παιχνίδια, μετρώντας 44 νίκες 17 ισοπαλίες και 23 ήττες, έχοντας ποσοστό νικών 52.4%, ενώ δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο. Λάμπαρντ

Πλέον στις τάξεις της Τσέλσι στρέφονται στην εύρεση του αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο εκλεκτός για τον πάγκο των «Μπλε» είναι ο Τόμας Τούχελ. Οι «μπλε» θεωρούν πως ο Γερμανός τεχνικός είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει την ομάδα στο βήμα παραπάνω. Παράλληλα, πιστεύουν ότι θα μπορέσει να «ξεκλειδώσει» τους συμπατριώτες του, Τίμο Βέρνερ και Κάι Χάβερτζ, για να αναδείξουν πλήρως το ταλέντο τους. Άλλωστε, οι δυο τους αποτέλεσαν και τις δύο μεγάλες επενδύσεις του συλλόγου το περασμένο καλοκαίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ