Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το έκανε και αυτό! Ο Ζλάταν αποβλήθηκε στο ντέρμπι! (vid)
Ίντερ

Το έκανε και αυτό! Ο Ζλάταν αποβλήθηκε στο ντέρμπι! (vid)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το ντέρμπι, αφήνοντας τη Μίλαν να παλεύει για την πρόκριση με παίκτη λιγότερο.

26.01.2021 | 23:19

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει πραγματικά κάνει τα πάντα στο ντέρμπι του Μιλάνου, με θετικό και αρνητικό τρόπο. Αρχικά, άνοιξε το σκορ με υπέροχο σουτ στο 31′. Ωστόσο, από εκεί κι έπειτα τείνει να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής του ματς. Πρώτα με τη μανούρα του στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Λουκάκου. Εκεί όπου φέρεται να είπε κάτι για τη μητέρα του Βέλγου φορ, με εκείνον να γίνεται έξαλλος και να τον… κυνηγάει για να λογοδοτήσει. Μάλιστα, η παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποσόβησε ένα βέβαιο επεισόδιο.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Ζλάταν πρωταγωνίστησε ξανά για τους λάθους λόγους. Ο Σουηδός φορ, που είχε δει κάρτα για τον τσακωμό του με τον Λουκάκου, αντίκρισε και δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή για μαρκάρισμα στον Κολάροφ στο 58′. Αν μη τι άλλο μια αυστηρή απόφαση αν δει κάποιος τη φάση. Παρόλα αυτά, ο 39χρονος φορ άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες για παραπάνω από μισή ώρα παιχνιδιού.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version