Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ακόμη και ο Μέσι χάνει αυτά που ΔΕΝ χάνονται (vid)
Μπαρτσελόνα

Ακόμη και ο Μέσι χάνει αυτά που ΔΕΝ χάνονται (vid)

Εντάξει να τα χάνουν άλλοι και άλλοι αλλά όχι εσύ Λίο. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε τη χαμένη ευκαιρία... της ζωής του.

28.01.2021 | 00:30

Στο ποδόσφαιρο συνηθίζουμε να λέμε πως όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Είναι κάποιες φορές που ως θεατές δεν πιστεύουμε στα μάτια μας αυτό που είδαμε. Κάτι τέτοιο συνέβη και απόψε. Όταν βλέπεις μάλιστα τον Λιονέλ Μέσι να χάνει γκολ έχοντας εξουδετερώσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν μπορείς παρά να… τρίψεις τα μάτια σου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Μπαρτσελόνα απόψε κατάφερε να σώσει ξανά τη κατάσταση και να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της κατάκτησης του κυπέλλου Ισπανίας. Οι Καταλανοί επικράτησαν με ανατροπή 1-2 της Ράγιο Βαγιεκάνο και πήραν τη πρόκριση για τη φάση των «8» της διοργάνωσης. Ο Λιονέλ Μέσι στις καθυστερήσεις του αγώνα είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι όμως αστόχησε χάνοντας ένα σίγουρο γκολ.

Ο 33χρονος σούπερ σταρ πήρε τη μπάλα μέσα στη περιοχή πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα ταλαιπώρησε τους αντίπαλους αμυντικούς όμως έχασε στο τέλος την ισορροπία του.

Δείτε την ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία του Λιονέλ Μέσι

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version