Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: “Σφυρί” και με τη βούλα ο Λίνγκαρντ! (vid)
Premier League

ΕΠΙΣΗΜΟ: “Σφυρί” και με τη βούλα ο Λίνγκαρντ! (vid)

Τη φανέλα της Γουέστ Χαμ θα φοράει ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Τζέσε Λίνγκαρντ, όπως έκαναν γνωστό και επίσημα τα "σφυριά".

30.01.2021 | 00:17

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε η Γουέστ Χαμ. Τα “σφυριά” απέκτησαν τον Τζέσε Λίνγκαρντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν.

Λίγες ώρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου η ομάδα του Λονδίνου ενίσχυσε σημαντικά τη μεσοεπιθετική της γραμμή. Κακά τα ψέματα. O έμπειρος χαφ δεν είχε αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ και έτσι ήταν μία απόφαση σχεδόν… μονόδρομος.

Όχι μόνο για εκείνον, αλλά και για τη Γιουνάιτεντ. Η Γουέστ Χαμ ήταν από τις ομάδες που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για χάρη του και εν τέλει τον έντυσε στα χρώματά της. Μένει να δούμε αν η συγκεκριμένη συνεργασία θα αποφέρει κέρδη και για τις δύο πλευρές ή αν θα πρόκειται για ένα “ναυάγιο”.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μία από τις τελευταίες ευκαιρίες στην καριέρα του Λίνγκαρντ;

Όταν πρωτοξεκίνησε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τζέσε Λίνγκαρντ πολλοί έλεγαν πολλά για εκείνον και το ταλέντο του. Ωστόσο, από πέρυσι κιόλας η πορεία του μόνο ανοδική δεν ήταν. Το αντίθετο μάλιστα.

Ο Άγγλος έβλεπε τον χρόνο συμμετοχής του στους “κόκκινους διαβόλους” να μειώνεται ολοένα και περισσότερο. Ο συναγωνισμός είναι τεράστιος. Γι’ αυτό το λόγο και εκείνος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γουέστ Χαμ, προκειμένου να βρει τα πατήματά του και να δείξει και πάλι το πλούσιο ταλέντο του.

“Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτή την κίνηση. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και θέλω να ζήσω πάλι το ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθώ, όπως παλιά. Στόχος μου να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται”, ήταν οι πρώτες του δηλώσεις λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από τα “σφυριά”.

Μένει να δούμε αν θα μείνει εκεί ή θα δείξει με πράξεις και γκολ αν όντως θέλει να πάρει και πάλι η καριέρα του τα πάνω της. Όπως συνέβαινε πριν από μερικά χρόνια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version