ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

O «μικρός πρίγκιπας» εκδικήθηκε για τη Μπαρτσελόνα (vid)

H Μπαρτσελόνα σπίτι της είναι... αλλιώς. Οι Καταλανοί αγχώθηκαν αλλά τελικά πήραν το τρίποντο κόντρα στη Μπιλμπάο (2-1) και ανέβηκαν στη 2η θέση της Λα Λίγκα.

O «μικρός πρίγκιπας» εκδικήθηκε για τη Μπαρτσελόνα (vid)

Η επιστροφή της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου έμελλε να συμβεί κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Καταλανοί στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα υποδέχθηκαν την ομάδα που τους στέρησε το πρώτο τους φετινό τρόπαιο. Η Αθλέτικ επισκέφθηκε με αέρα… νικητή τη Βαρκελώνη πιστεύοντας πως θα βρει την παρέα του Μέσι σε μέρα αντίστοιχη με αυτή του πρόσφατου τελικού.

Αντ’ αυτού οι «μπλαουγκράνα» από το πρώτο λεπτό του αγώνα έδειξαν διάθεση να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς για όλα όσα συνέβησαν στη Κόρδοβα. Με τη σέντρα του αγώνα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φυλακίσουν τους Βάσκους στο μισό του γηπέδου και τα κατάφεραν. Οι καλές στιγμές στα καρέ του Ουνάι Σιμόν δεν άργησαν να έρθουν. Μέσι και Γκριεζμάν προειδοποίησαν την άμυνα της Μπιλμπάο. Ο Σιμόν απομάκρυνε δις τον κίνδυνο ωστόσο η Μπαρτσελόνα έμοιαζε θηρίο έτοιμο να κατασπαράξει τον αντίπαλο. Μέσι Μπαρτσελόνα

Τελικά ο Μέσι μπορεί να έχασε δύο καλές ευκαιρίες όμως στη τρίτη πέτυχε τον σκοπό του. Στο 20′ οι Καταλανοί κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή με τον Αργεντινό να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο 33χρονος με άψογο χτύπημα έστειλε τη μπάλα εκεί όπου ο Ουνάι Σιμόν δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα. Υπέροχο τελείωμα από τον Μέσι και προβάδισμα για τους «μπλαουγκράνα».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Από εκείνο το σημείο και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους ο ρυθμός έπεσε. Η κατοχή της μπάλας έμεινε στα πόδια των γηπεδούχων όμως οι φάσεις στα αντίπαλα καρέ περιορίστηκαν. Το φινάλε του ημιχρόνου βρήκε τους Καταλανούς προηγούμενους στο σκορ με την Αθλέτικ να μένει πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό. Μπαετσελόνα

Στην επανάληψη τα πράγματα εξελίχθηκαν αρκετά διαφορετικά. Σημαντικός παράγοντας ήταν η ισοφάριση των Βάσκων. Οι φιλοξενούμενοι στο 49′ βγήκαν στην αντεπίθεση και χάρις το αυτογκόλ του Άλμπα έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Οι Καταλανοί διαμαρτυρήθηκαν στη φάση ζητώντας επιθετικό φάουλ του Ντε Μάρκος πάνω στον Άλμπα ωστόσο ο διαιτητής δεν άλλαξε την απόφαση του δείχνοντας σέντρα.

Ο Γκριεζμάν έδωσε τη λύση στη Μπαρτσελόνα

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα άλλαξε. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να πετύχει το δεύτερο γκολ όμως και η Μπιλμπάο πήρε θάρρος χτυπώντας με γρήγορες αντεπιθέσεις. Η επιμονή των Καταλανών απέδωσε το 75′. Οι γηπεδούχοι γύρισαν με υπομονή τη μπάλα έξω από τη περιοχή της Αθλέτικ. Ο Ντεμπελέ πάσαρε δεξιά στον Μινγκέθα με τον τελευταίο να φέρνει τη μπάλα στη καρδιά της περιοχής. Εκεί ο Αντουάν Γκριεζμάν με άμεσο χτύπημα νίκησε τον Σιμόν και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το τέρμα του Γάλλου έμελλε να σημαδέψει το παιχνίδι. Οι Καταλανοί επικράτησαν της Μπιλμπάο με 2-1 και ανέβηκαν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε ισοβαθμία με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ