ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Champions League ή… αντίο για Ζιντάν!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δύσκολα θα μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά το καλοκαίρι, καθώς για να συμβεί αυτό πρέπει να κερδίσει το Champions League.

Champions League ή… αντίο για Ζιντάν!

Τα πράγματα για τον Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης πάνε από το κακό στο χειρότερο το τελευταίο διάστημα. Η εικόνα της «βασίλισσας» εσχάτως είναι απογοητευτική. Όπως ακριβώς είναι και τα αποτελέσματα της. Οι Μαδριλένοι στο διάστημα μόλις 16 ημερών έμειναν εκτός διεκδίκησης τριών τίτλων. Αρχικά, η ήττα (2-1) από την Αθλέτικ Μπιλμπάο  την έθεσε εκτός του ισπανικού Σούπερ Καπ. Στη συνέχεια ήρθε το σοκ (2-1) από την άσημη Αλκογιάνο στο κύπελλο, για να ολοκληρωθεί η… τραγωδία με την ήττα (2-1) εντός έδρας από την Λεβάντε. Ένα αποτέλεσμα που έφερε τη Ρεάλ στο -10 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης, που έχει και ματς λιγότερο.

Ο Γάλλος τεχνικός εδώ και καιρό μοιάζει μετέωρος στον πάγκο των Μαδριλένων. Εξάλλου, ο ίδιος δέχεται ένα αρκετά μεγάλο μέρος της κριτικής των ισπανικών Μέσων για την εικόνα της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, ο «Ζιζού» δείχνει να μην μπορεί να εμπνεύσει την ομάδα του φέτος. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «AS», η απόφαση να αποχωρήσει ο Ζιντάν στο τέλος της σεζόν είναι σχεδόν ειλημμένη.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ζιντάν

Σηκώνει Champions League, αλλιώς χαιρετάει

Στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αποφασίσει πως θα ήταν το καλύτερο να συνεχίσουν με άλλον προπονητή από του χρόνου. Παράλληλα, όμως, θέλουν να δώσουν στον Γάλλο τεχνικό μια ακόμα ευκαιρία να γυρίσει την κατάσταση. Εξάλλου, μετά από τόσες επιτυχίες στον πάγκο της ομάδας το δικαιούται. Έτσι, όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, ο Ζιντάν έχει ουσιαστικά λάβει «τελεσίγραφο» από τη Ρεάλ. Για να παραμείνει στον πάγκο της θα πρέπει να κατακτήσει το Champions League.

Η «βασίλισσα» έχει ήδη προκριθεί στην φάση των «16», όπου θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα σε διπλούς αγώνες. Ωστόσο, το εγχείρημα της, ακόμα κι αν περάσει τους Ιταλούς, μόνο εύκολο δεν είναι. Η εικόνα των Μαδριλένων τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν πείθει ότι μπορούν να πάνε τόσο μακριά στη διοργάνωση. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να τους ξεγράψει. Πρόκειται, άλλωστε, για την ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στο θεσμό (13), ενώ στον πάγκο της ο Ζιντάν πανηγύρισε τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ