ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Λαπόρτα: «Έχω ισχυρές ενδείξεις ότι ο Μέσι θέλει να μείνει»

Στον Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο Ζοάν Λαπόρτα, τονίζοντας πως ο Αργεντινός μέσος θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα με το σωστό πλάνο.

Λαπόρτα: «Έχω ισχυρές ενδείξεις ότι ο Μέσι θέλει να μείνει»

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι είναι αυτό που «καίει» άπαντες στην Μπαρτσελόνα εδώ και αρκετό καιρό. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έφτασε μια «ανάσα» από την έξοδο το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα για τουλάχιστον μια ακόμα σεζόν. Με το συμβόλαιο του, όμως, να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, το μέλλον του είναι στον… αέρα. Οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν να τον πείσουν να ανανεώσει, αλλά το εγχείρημα τους δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο. Άλλωστε, ακόμα δεν έχουν εκλεγμένη διοίκηση για να συζητήσουν μαζί του. Ο επόμενος πρόεδρος του συλλόγου θα προκύψει στις 3 Μαρτίου και θα έχει αυτή τη δύσκολη αποστολή.

Ο Ζοάν Λαπόρτα, πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και νυν υποψήφιος, αναφέρθηκε στο θέμα της ανανέωσης του Μέσι σε συνέντευξη του. Στη «σκιά» των αποκαλύψεων για το τεράστιο συμβόλαιο του Αργεντινού, ο 58χρονος τόνισε πως έστειλε μήνυμα στήριξης στον 33χρονο σούπερ σταρ. «Χθες (31/1) του έστειλα μήνυμα και τον ενθάρρυνα, του είπα να μην ασχολείται με όσα γράφονται. Όλοι θέλουμε να παραμείνει εδώ», ανέφερε ο Λαπόρτα, ο οποίος επισήμανε πως έχει ισχυρές ενδείξεις ότι ο Μέσι θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Λαπόρτα Μέσι

«Ήταν διαρροή η δημοσιοποίηση του συμβολαίου του Μέσι»

«Ο επόμενος πρόεδρος πρέπει να κάνει  ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει στην ομάδα. Έχω ισχυρές ενδείξεις ότι και ο ίδιος θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα σταθερό πρότζεκτ από την ομάδα. Να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική και να μπορεί να διεκδικήσει το Champions League», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Λαπόρτα αναφέρθηκε και στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του συμβολαίου του Μέσι. Ο ίδιος τόνισε πως έχει ένα προαίσθημα ότι η δημοσιοποίηση των πληροφοριών είναι προϊόν διαρροής, ελπίζοντας να μην ήταν μέσα από την ομάδα. «Το να καταπατάς την εμπιστευτικότητα μιας ιδιωτικής συμφωνίας είναι έγκλημα κι αυτός που έχει την επιμέλεια ενός συμβολαίου είναι ο πρόεδρος, ο γενικός διευθυντής, η διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού, οι νομικές υπηρεσίες και, όταν κατατεθεί, και το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ήταν διαρροή, ελπίζω να μην είναι μέσα από την ομάδα. Ξέρω ότι το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει το συμβόλαιο του Μέσι, αλλά τη φορολογική δήλωση του», δήλωσε ο Λαπόρτα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ