Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έφτασε τα 1.100 ματς ο Μπουφόν και το γιόρτασε με μια αδιανόητη απόκρουση! (vid)
Γιουβέντους

Έφτασε τα 1.100 ματς ο Μπουφόν και το γιόρτασε με μια αδιανόητη απόκρουση! (vid)

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Ίντερ και... συμπλήρωσε τα 1.100 ματς στην καριέρα του!

03.02.2021 | 00:25

Η Γιουβέντους πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Ίντερ με 2-1 στο Μιλάνο, παίρνοντας  μεγάλο αβαντάζ για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας! Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των πρωταθλητών Ιταλίας δεν ήταν άλλος από τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν!

Ο πολύπειρος γκολκίπερ βρίσκεται πλέον στα 43 του χρόνια, αλλά δείχνει… αγέραστος και συνεχίζει να μαγεύει με τις τρομερές και φοβερές επεμβάσεις του! Ο Μπουφόν ήταν αυτός που κράτησε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, κάνοντας μια αδιανόητη απόκρουση στο 69΄, αρνούμενος την ισοφάριση!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Απολαύστε τον Ιταλό τερματοφύλακα!

Πρέπει να τονίσουμε πως ο Ιταλός συμπλήρωσε τα 1.100 ματς στην καριέρα του, δείγμα της τεράστιας ιστορίας που έχει γράψει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Τις περισσότερες εμφανίσεις εξ αυτών τις έχει σημειώσει με την φανέλα της Γιουβέντους. Όλοι ελπίζουμε να τον αυξήσει αυτόν τον αριθμό και… ο ίδιος δείχνει πως μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο και να μας χαρίζει επεμβάσεις σαν την τελευταία!

Και μιλάμε για έναν τερματοφύλακα που έχει φτάσει στα 43 του χρόνια και αυτό… δεν φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Δείχνει τεράστια δίψα για διάκριση και τίτλους, δείγμα του πόσο αγαπάει αυτό που κάνει!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version