Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ζεσούς αποτελεί εγγύηση για τη νίκη όταν σκοράρει
Home Page

Ο Ζεσούς αποτελεί εγγύηση για τη νίκη όταν σκοράρει

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι όταν σκοράρει στην Πρέμιερ Λιγη, η νίκη είναι βέβαιη για τη Μάντσεστερ Σίτι.

03.02.2021 | 21:57

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Μπέρνλι υποδέχτηκε τη Μάντσετσερ Σίτι στο “Τερφ Μουρ”. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα κέρδισε άνετα με 2-0 και διατήρησε μαξιλαράκι ασφαλείας από τους διώκτες της.

Οι “πολίτες” μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και πρόλαβαν να σκοράρουν μόλις στο 3ο λεπτό. Σκόρερ ήταν ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση για να γράψει το 1-0 με κοντινή κεφαλιά. Αυτό ήταν το 68ο γκολ του Βραζιλιάνου σε 107 παιχνίδια που έχει ξεκινήσει για τη Σίτι. Παράλληλα, έχει σκοράρει στα 3 τελευταία του παιχνίδια ως βασικός.

Επιπλέον, ο Ζεσούς όποτε σκοράρει στην Πρέμιερ Λιγκ, η ομάδα του δε χάνει. Ειδικότερα, σε 37 παιχνίδια που έχει βρει εστία, η Σίτι έχει φέρει 2 ισοπαλίες και 35 φορές έχει φύγει με το τρίποντο.

Ας σημειωθεί ότι συνολικά έχει πετύχει 71 γκολ και 34 ασίστ σε 171 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version