ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Τσέλσι θέλει τον κορυφαίο εξτρέμ της Bundesliga!
Η Ίντερ συνέχισε το «πάρτι» του τίτλου με επιβλητική πεντάρα! (vid)
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο προπονητή στο… παρελθόν της – «Δίπλα» σε συμφωνία!
Μπαρτσελόνα: Στοχεύει σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της La Liga!
Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Τότε ανακοινώνει η Ρεάλ τον Μπαπέ!
Χοσέλου: Ένα βράδυ όλη η ζωή του!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μπαπέ ανακοίνωσε πως φεύγει από την Παρί! (vid)
Ατακάρα Λάτσιο για Μανδά: «Δεν τον περνάς ούτε στο ποδοσφαιράκι» (pic)
Ο Λένο προκαλεί ανοιχτά τη Σίτι: «Στόχος μου να τους σταματήσω!»
O Eλ Κααμπί έδειξε στον Κολό Μουανί πώς νικιέται ο Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vids)
Mind games από Αρτέτα: «Στο μυαλό μου είμαστε πρωταθλητές!»
Άλλη μια σημαντική απουσία της Γιουνάιτεντ ενόψει Άρσεναλ!
Ντένις, ο τρομερός: Ο Μπέργκαμπ μεγαλώνει μαζί με τον θρύλο του! (vid)
Το «κοκκαλάκι της νυχτερίδας» η Λεβερκούζεν με 12 γκολ μετά το 90′ να της σώζουν το τομάρι!
Ένα πράγμα φοβάται ο Κλοπ πριν το τελευταίο του ματς με τη Λίβερπουλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

Από την κόλαση… στο παράδεισο η Μπαρτσελόνα (vid)

H Μπαρτσελόνα μέχρι το 87' βρέθηκε με τη πλάτη στον τοίχο για 87 λεπτά όμως η συνέχεια βρήκε την ομάδα του Κούμαν να οργιάζει και να πετυχαίνει πέντε γκολ.

Από την κόλαση… στο παράδεισο η Μπαρτσελόνα (vid)

Το ταξίδι της Μπαρτσελόνα στο Copa Del Rey συνεχίστηκε στην έδρα της Γρανάδα. Οι «Μπλαουγκράνα» αναμετρήθηκαν με την ομώνυμη ομάδα στη φάση των «8» της διοργάνωσης. Η παρέα του Λιονέλ Μέσι θέλει να διακριθεί φέτος από το συγκεκριμένο θεσμό μιας και οι άλλες δύο αποστολές της είναι σαφώς δυσκολότερες.

Έτσι ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν παρέταξε μια άκρως ανταγωνιστική ενδεκάδα παρουσιάζοντας σε αυτή όλα τα διαθέσιμα αστέρια. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν με το… καλημέρα τη κατοχή της μπάλας. Μέσι και Γκριεζμάν έδειξαν διάθεση να κυνηγήσουν ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο η άμυνα της Γρανάδα περιόρισε τους κινδύνους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το πρώτο μισάωρο βρήκε τους Καταλανούς να κυριαρχούν στο γήπεδο. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη μιας και η Γρανάδα στην πρώτης επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ προκάλεσε σοκ στους «μπλαουγκράνα». Μια γρήγορη αντεπίθεση έφερε τους γηπεδούχους φάτσα με το τέρμα. Ο Κένεντι με προβολή έβαλε μπροστά την ομάδα του κάνοντας δύσκολα τα πράγματα της Μπαρτσελόνα για πρόκριση.

Μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι Καταλανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν ωστόσο το φινάλε τους βρήκε να πηγαίνουν στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ. Μπαρτσελόνα Γρανάδα

Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν. Μόλις στο 47′ η Γρανάδα κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματά της. Δράστης για τους γηπεδούχους ο Σολδάδο, με τον έμπειρο φορ να κερδίζει τον τερ Στέγκεν στην αντεπίθεση με ωραίο πλασέ στη γωνία.

Η Μπαρτσελόνα με δύο τέρματα στη πλάτη ήταν αναγκασμένη στο υπόλοιπο μέρος να τα δώσει όλα προκειμένου να σώσει την εις βάρος της κατάσταση. Η πίεση στα καρέ της Γρανάδα αυξήθηκε όμως οι Καταλανοί έβλεπαν τον χρόνο να περνάει χωρίς να έρχεται το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απομάκρυνε κάθε επικίνδυνη στιγμή βάζοντας φρένο στους «μπλαουγκράνα». Μπαρτσελόνα Γρανάδα

To έσωσε με αντεπίθεση διαρκείας η Μπαρτσελόνα

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ωστόσο η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κάνει πράξη όσα δε μπόρεσε σε 85 λεπτά αγώνα. Η αρχή έγινε στο 87′ με τον Γκριεζμάν να μειώνει σε 2-1. Ο Γάλλος έγινε αποδέκτης της μπαλιάς του Μέσι και με άμεση προβολή κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Δύο λεπτά αργότερα το δυνατό σουτ του Φρένκι Ντε Γιονγκ κατέληξε στο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις ωστόσο η Μπαρτσελόνα βρήκε τον τρόπο να ανατρέψει τα δεδομένα και να γλιτώσει τον αποκλεισμό. Ο Ζόρντι Άλμπα με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 2-2 στέλνοντας το παιχνίδι στη παράταση.

Εκεί οι Καταλανοί αποβάλλοντας το άγχος έδειχναν έτοιμοι για την ολική ανατροπή. Αυτή ήρθε στο 100′ με τον Γκριεζμάν με κεφαλιά να γράφει το 3-2 σκοράροντας για δεύτερη φορά στην εστία της Γρανάδα. Οι γηπεδούχοι παρόλα αυτά δεν το έβαλαν κάτω και στην αμέσως επόμενη φάση άρπαξαν ξανά την ευκαιρία τους. Ο Ντεστ υπέπεσε σε παράβαση εντός περιοχής αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει το σημείο του πέναλτι. Ο Φέντε Βίκο ανέλαβε την εκτέλεση και σημάδεψε σωστά κάνοντας το 3-3.

Η Μπαρτσελόνα όμως δεν το έβαλε κάτω και ανέκτησε ξανά το προβάδισμα στο 108′. Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Εσκαντέλ σε σουτ του Μέσι και έγραψε το 4-3. Σαν να μην έφθανε αυτό ο Ζόρντι Άλμπα έβαλε στο 113′ το κερασάκι στη τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 5-3.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ