Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ δίνει έναν μήνα διορία στον Ράμος, αλλιώς… δρόμο! (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ δίνει έναν μήνα διορία στον Ράμος, αλλιώς… δρόμο! (pic)

Δεν μπορεί να περιμένει άλλο τον Σέρχιο Ράμος η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό να έχει διορία μέχρι τον Μάρτιο ώστε να αποφασίσει τι θέλει.

04.02.2021 | 22:49

Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μέλλον του Σέρχιο Ράμος. Το συμβόλαιο του αρχηγού της «βασίλισσας» εκπνέει το καλοκαίρι και πρέπει να γίνουν άμεσα ενέργειες. Αυτές έχουν να κάνουν με συζητήσεις των δυο πλευρών προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασίας τους. Ειδάλλως να αφήσουν τα πράγματα ως έχουν και ο Ράμος να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι.

Από το 2005 ο στόπερ από το Κάμας της Σεβίλλης υπηρετεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι πιστός «υπήκοος» της «βασίλισσας» εδώ και δεκαέξι χρόνια σχεδόν. Αλλά φέτος ίσως είναι η τελευταία σεζόν του με τη λευκή φανέλα.

Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου στο μυαλό του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι το μέλλον του παίκτη. Ο πρόεδρος του συλλόγου δεν θέλει να αφήσει τον Ράμος να φύγει έτσι εύκολα. Αλλά, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν φέρεται να έχει αποφασίσει ακόμα τι θέλει να κάνει.

Οι εκδοχές είναι δυο για αρχή, προφανώς να μείνει ή να φύγει. Αυτό λέει η λογική. Τώρα από κει και πέρα παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Ένας από αυτούς είναι τα χρήματα που θα παίρνει από τούδε και στο εξής. Η οικονομική κατάσταση της Ρεάλ δεν είναι και στα καλύτερά της. Γι’ αυτό όπως έχει γίνει γνωστό έχει αναγκαστεί να προτείνει μειώσεις στους μισθούς.

Ρίξτε μία ματιά στο κανάλι μας στο YouTube ΕΔΩ!

Διορία στον Ράμος από τη Ρεάλ

Όπως αναφέρουν ισπανικά μέσα που ειδικεύονται στο ρεπορτάζ των «μερέγχες», η Ρεάλ έβαλε διορία στον Ράμος. Μέχρι τον Μάρτιο ο 34χρονος στόπερ θα πρέπει να δώσει την απάντησή του στο αν θα παραμείνει ή όχι. Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρχιο Ράμος θα κληθεί να αποφασίσει αν θα δεχτεί τη μείωση της τάξεως του 10%. Αν δεν την αποδεχτεί, τότε θα αποχωρήσει οριστικά τον Ιούλιο.

Δεν ξέρει κανείς τι σκέφτεται ο αρχηγός της ομάδας. Αν δηλαδή θέλει να μείνει ή να δοκιμάσει μια νέα πρόκληση μακριά από τη Μαδρίτη. Θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες λοιπόν.

https://twitter.com/InfiniteMadrid/status/1357415902870913025

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version